Εξαιτίας των στοιχείων που αφορούν την απασχόληση στις ΗΠΑ
Με ένα μήνα καθυστέρηση αναμένει η Barclays από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ να προβεί σε αύξηση του επιτοκίου κατά 25 μονάδες βάσης, δηλαδή τον Ιανουάριο, αντί της προηγούμενης πρόβλεψης για αύξηση τον Δεκέμβριο.
Η χρηματιστηριακή εταιρεία επικαλέστηκε τα ηπιότερα από τα αναμενόμενα στοιχεία για την απασχόληση του Οκτωβρίου. Η έκθεση του Αμερικανικού υπουργείου Εργασίας για την απασχόληση πριν λίγες ημέρες έδειξε ότι το ποσοστό ανεργίας στις ΗΠΑ αυξήθηκε στο 3,9% τον περασμένο μήνα, το υψηλότερο επίπεδο από τον Ιανουάριο του 2022, από 3,8% τον Σεπτέμβριο.
“Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Ανοικτής Αγοράς θα πρέπει να προχωρήσει σε πρόσθετη σύσφιξη και θα πρέπει να διατηρήσει μια πορεία υψηλότερου επιτοκίου από ό,τι αναμένει η αγορά, χωρίς μείωση επιτοκίων πριν από τον Σεπτέμβριο του 2024″, ανέφεραν οι οικονομολόγοι της Barclays.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Βίαιη ανατροπή στο φινάλε με βουτιά 14,12% της Coca-Cola HBC και κατάρρευση Nasdaq
- Στενά του Ορμούζ: Νέα πλήγματα σε δεξαμενόπλοια – Το Ιράν κλιμακώνει την πίεση μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ
- Wall Street: Πιέσεις στον Nasdaq από το ξεπούλημα στα τσιπ – Ανοδικά ο Dow Jones
- OPTRONICS TECHNOLOGIES: Ανέλαβε την κατασκευή δικτύου οπτικών ινών της EXA Infrastructure στην Αττική
- Attica: Πρώτο BEAUTY store στο The Mall Athens – Στα σκαριά έως 6 καταστήματα μέχρι το 2029
- ΟΠΤΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. - Η OPTRONICS TECHNOLOGIES κατασκευάζει το Δίκτυο Οπτικών Ινών της EXA Infrastructure Greece
- Λιβάνιος: Αλλαγές στις προσλήψεις των δήμων μέσω ΑΣΕΠ – Επέκταση της εντοπιότητας και νέοι διαγωνισμοί
- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








