"Ερυθρόλευκη" αντίδραση ή "πράσινο" βήμα τίτλου;
Συνέχεια στους τελικούς της Basket League καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έρχονται αντιμέτωποι σήμερα 01/06 στο ΣΕΦ (21:00), στο δεύτερο ματς της μεταξύ τους σειράς που θα κρίνει τον τίτλο.
Στο πρώτο παιχνίδι πριν δύο μέρες, οι «πράσινοι» ήταν πολύ ανώτεροι, και με πρωταγωνιστές τους Τζέριαν Γκραντ και Κέντρικ Ναν πήραν τη νίκη με σκορ 80-68, κάνοντας το 1-0. Με αυτό το δεδομένο, το ματς του ΣΕΦ είναι καθοριστικό, αφού αν το «τριφύλλι» επικρατήσει, θα πάρει πάρα πολύ ισχυρό προβάδισμα για το 42ο του πρωτάθλημα.
Από την άλλη πλευρά, για τους «ερυθρόλευκους» τα πράγματα δεν είναι πολύ αισιόδοξα. Η εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ κακή, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει μετά το παιχνίδι πως οι παίκτες του πρέπει να καταλάβουν τι χρειάζεται ώστε να επικρατήσουν στη σειρά. Μένει να φανεί αν θα μπορέσουν οι Πειραιώτες να βγάλουν αντίδραση, καθώς σε περίπτωση νέας ήττας, τα πράγματα θα γίνουν «ασφυκτικά» γι’ αυτούς.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά των δύο ομάδων, ο Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μόουζες Ράιτ, Κίναν Έβανς και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, που έχουν μείνει εκτός του εγχώριου ρόστερ.
Για τον Ολυμπιακό, ο Λούκα Βιλντόσα, που αποχώρησε τραυματίας στο Game 1, θα είναι κανονικά διαθέσιμος. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός θα χρειαστεί να κόψει έναν από τους επτά ξένους του (Μιλουτίνοφ, Φαλ, Πίτερς, ΜακΚίσικ, Βιλντόσα, Λι, Φουρνιέ). Στο πρώτο ματς, αυτός που έμεινε εκτός ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ.
Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ματίας Λεσόρ και τον Μάριους Γκριγκόνις, που βρίσκονται εκτός εγχώριου ρόστερ.
Επιπλέον, και ο Εργκίν Αταμάν θα πρέπει να βγάλει εκτός για το συγκεκριμένο ματς έναν από τους επτά ξένους της ομάδας του (Ναν, Γκραντ, Όσμαν, Ερνανγκόμεθ, Γιούρτσεβεν, Γκέιμπριελ, Μπράουν). Στο πρώτο ματς ο Τούρκος επέλεξε τον Λορέντζο Μπράουν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Λαγκάρντ: Οι τιμές της ενέργειας θα κρίνουν εάν η ΕΚΤ αυξήσει τα επιτόκια τον Δεκέμβριο
- COCA-COLA HBC AG - Response to press speculation
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Απώλειες με «βαρίδια» τεχνολογία και άμυνα – Ισχυρές πιέσεις σε ASML και Rheinmetall
- Wall Street: Βουτιά 4,7% στον Nasdaq και «κραχ» 1.447 μονάδων στον Dow Jones – Μαζικό shell-off στην τεχνολογία
- Πλαστικά Κρήτης: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Naturplas Industrial στο Μαρόκο έναντι 16,2 εκατ. ευρώ
- Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΣΕ ΣΩΜΑ”
- Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΣΕ ΣΩΜΑ”
- Η JPMorgan στο μικροσκόπιο των Δημοκρατικών για τις σχέσεις της με τον Τζέφρι Έπσταϊν
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








