Tίποτα δε μπορεί να συμβαδίσει με την εξωφρενική ζήτηση και ακροαματικότητα γύρω από το Super Bowl και το NFL
Σχεδόν 30 δευτερόλεπτα διαφημιστικού κατά τη διάρκεια του Super Bowl I (1967) έφτανε στα 37.500 δολάρια, φτάνοντας ωστόσο εξωφρενικό ποσό των 7 εκατ. δολαρίων για το Super Bowl LVII του 2023, σηματοδοτώντας ένα «άλμα» 185x, σύμφωνα με την ιδιαίτερη ανάλυση του Michael Hartnett της BofA.
Φυσικά τίποτα δε μπορεί να συμβαδίσει με την εξωφρενική ζήτηση και ακροαματικότητα γύρω από το Super Bowl και το NFL (93 από τις 100 πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές το κατά το 2023 αφορούσαν αγώνες του NFL), αλλά σε μια αντιστοιχία της BofA, μια μερίδα από φτερούγες κοτόπουλου θα κόστιζε σήμερα 43 δολάρια έναντι 23 σεντς το 1967), ένα πακέτο από έξι μπύρες θα έφτανε τα 340 δολάρια, το γαλόνι βενζίνης τα 61 δολάρια, μια μέση τιμή αγοράς ακινήτου στις ΗΠΑ στα 4,2 εκατ. δολάρια με τον S&P 500 στις 16.374 μονάδες.
Στα όσα συμβαίνουν στις αγορές, η ομάδα της BofA, στέκεται και στην κεφαλαιοποίηση της Nvidia που αυξήθηκε κατά 600 δισ. δολάρια τους τελευταίους δύο μήνες ή «μία Tesla», με την κεφαλαιοποίησή της να φτάνει τα 1,7 τρισ. δολάρια, όσο το χρηματιστήριο της Κίνας (H-shares).
Παράλληλα, ως προς τα «money market funds», οι αναλυτές επισημαίνουν πως δεν έχουν ακόμη φτάσει στο υψηλό τους, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα να δείχνουν πως σε αυτό το κομμάτι των αγορών τοποθετούντα 6 τρισ. δολάρια. Από την άλλη, στα ομόλογα που κατέχουν επενδυτικά βαθμίδα, υπήρξαν νέες εισροές 12,3 δισ. δολάρια, με την τεχνολογία είναι πιο δημοφιλής από τα ομόλογα IG τους τελευταίους 6 μήνες. Ως προς τις αμερικανικές μετοχές υπήρξαν οι υψηλότερες εκροές από τις 23 Σεπτεμβρίου (15,6 δισ. δολάρια), ενώ για τις μετοχές των αναδυόμενων αγορών, υπήρξε ρεκόρ εισροών 20,8 δισ. δολάρια (με οδηγό τις εβδομαδιαίες εισροές ρεκόρ ύψους 19,8 δισ. δολαρίων στην Κίνα η οποία πιθανότατα οδηγείται από τα κρατικά ταμεία της Κίνας)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σχεδόν 15.000 δολάρια για ένα δείπνο με την CEO της DBS, Tan Su Shan
- Γερμανία: Πτώση 2% στις τιμές παραγωγού τον Αύγουστο 2025
- Mητσοτάκης στην ΚO της ΝΔ (live): Είμαστε η παράταξη της οικογένειας και των πολλών
- ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία 6μηνων έντοκων στις 24/9 με συμμετοχή και ιδιωτών
- ΔΥΠΑ: Στους 790.844 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Αύγουστο 2025
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 1,8% του κύκλου εργασιών στη βιομηχανία τον Ιούλιο 2025
- Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Αλέκος Ακριβάκης, 81 ετών
- Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί 0,11%, στα 1,1771 δολάρια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις