Οι χθεσινές καταστροφές έρχονται να προστεθούν σε αυτές που σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχές του Δήμου Παλαμά και του Δήμου Τρικκαίων
Η πολύπαθη περιοχή της Θεσσαλίας χτυπήθηκε από την κακοκαιρία και την ισχυρή χαλαζόπτωση. Συγκεκριμένα σε χωριά των Δήμων Μετεώρων, Φαρσάλων και Τυρνάβου το χαλάζι, που είχε μέγεθος φουντουκιού, συνοδεύτηκε από καταρρακτώδη βροχή, κεραυνούς και δυνατούς ανέμους, προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες, φέρνοντας σε απόγνωση χιλιάδες παραγωγούς.
Στην Υπέρεια Φαρσάλων το χαλάζι μαζί με την βροχή δημιούργησαν εικόνες έντονης κακοκαιρίας, με πολλά χωράφια να γεμίζουν νερό.
Ανάλογη εικόνα και στα χωριά Σκεπάρι, Βασιλική του Δήμου Μετεώρων και του Τυρνάβου.
Το μέγεθος των ζημιών στις καλλιέργειες θα φανεί τις επόμενες ημέρες, υποστηρίζουν οι αγρότες, που βρίσκονται για άλλη μια φορά αντιμέτωποι με τις ακραίες καιρικές συνθήκες και ζημιές στο ξεκίνημα της καλλιεργητικής περιόδου.
Οι καταστροφές έρχονται να προστεθούν σε αυτές που σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχές του Δήμου Παλαμά και του Δήμου Τρικκαίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέτρα στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας: Οι πάροχοι αναφέρουν περιορισμό των ελευθεριών τους
- Φωτιά στο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα
- Τραμπ: Θα διατάξω άρση των κυρώσεων στη Συρία
- Autohellas: Φέρνει στην Ελλάδα τα ηλεκτρικά οχήματα της CHANGAN
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μικρά κέρδη και νέο ρεκόρ για τον DAX
- Δήμας: Στο 77% η πρόοδος κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος
- Τουρκία: Συμφωνία με την Αίγυπτο για πλωτή μονάδα αποθήκευσης και επαναεριοποίησης LNG
- ΔΑΑ: Εισαγωγή στο Χρηματιστήριο προς διαπραγμάτευση 9.544.087 νέων μετοχών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις