Λόγω του δυστυχήματος στον ΒΟΑΚ όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις νέοι εργαζόμενοι που επέστρεφαν από τη δουλειά τους το περασμένο Σάββατο
Το Επιμελητήριο και ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων, ανακοινώνουν την αναβολή των εκδηλώσεων της «Λευκής Νύχτας», εξαιτίας της επιθυμίας τους να συμμετάσχουν στο πένθος του τόπου μας για τις πρόσφατες άδικες απώλειες των νέων εργαζομένων στο ΒΟΑΚ, το περασμένο Σάββατο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα παιδιά «για μια ακόμα φορά έπεσαν θύματα του απαρχαιωμένου εθνικού οδικού δικτύου της Κρήτης και των πιεστικών συνθηκών της καλοκαιρινής περιόδου».
Από πλευράς των θεσμικών φορέων του Επιχειρηματικού και Εμπορικού κόσμου των Χανίων, θα συνεχίσουμε να πιέζουμε – το ίδιο δυναμικά – με τις δημόσιες παρεμβάσεις μας την Ελληνική Πολιτεία, με σκοπό την επείγουσα επίσπευση της κατασκευής του Βόρειου Οδικού Άξονα, ο οποίος για τόσες δεκαετίες αποτελεί «ανοιχτή πληγή» για την ζωή, την ασφάλεια και την ανάπτυξη της κοινωνίας της Κρήτης» τονίζουν σε σχετική ανακοίνωση.
Οι τρεις νέοι που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα, εργάζονταν προηγουμένως το ίδιο βράδυ ως σερβιτόροι στο κτήμα Αλκυών, στη δεξίωση γάμου του δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη, με κουμπάρο τον περιεφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκης, και καλεσμένους τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Νίκο Ανδρουλάκη, την Ντόρα Μπακογιάννη, την Αννα Διαμαντοπούλου και άλλους επισήμους και επέστρεφαν στα σπίτια τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φυσικό αέριο: Έσπασε το φράγμα των 100 ευρώ στο TTF
- Προς συμφωνία Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και Καναδά για κρίσιμες πρώτες ύλες
- Eurovision 2027: 36 χώρες είπαν το «ναι», σε εκκρεμότητα η συμμετοχή Ισπανίας και Σλοβενίας
- Ισραήλ: Εκλογικό αδιέξοδο με Νετανιάχου και Άιζενκοτ. Χωρίς αυτοδυναμία τα δύο στρατόπεδα
- Ισπανία: Τουλάχιστον 68 οι νεκροί από τη φονική σύγκρουση δύο τρένων υψηλής ταχύτητας. Δεκάδες τραυματίες
- Προβάδισμα Νετανιάχου με 54 έδρες, αλλά χωρίς αυτοδυναμία στις εκλογές του Ισραήλ. Ρυθμιστές οι αραβικοί σχηματισμοί
- Τραγωδία στην Ισπανία: Δεκάδες νεκροί από τη σύγκρουση τρένων υψηλής ταχύτητας
- Φυσικό αέριο: Νέο άλμα στις ευρωπαϊκές τιμές, πάνω από τα 99 ευρώ η μεγαβατώρα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









