Ο Δημήτρης Μάλλιος συμμετείχε και ως κύριος επενδυτής ή/και αντιπρόσωπος σε επενδύσεις συναλλακτικής αξίας άνω των 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ιδιωτικών και δημόσιων εταιρειών παγκοσμίως
Mπορεί φέτος να μην βρίσκεται στο πάνελ του επιχειρηματικού ριάλιτι του ΑΝΤ1, Dragons Den, αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν συνεχίζει να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε διάφορους τομείς.
Ο λόγος για τον επικεφαλής της AEON Group και ιδιοκτήτη Ghost Kitchens σε διάφορα σημεία της Αττικής, Δημήτρη Μάλλιο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του Financial Report, σκέπτεται την επένδυση σε ακίνητα για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Πιο συγκεκριμένα, ο επενδυτής είναι υπό σκέψη για να ασχοληθεί με ένα έργο ανάπτυξης ακινήτων στη Λάρνακα της Κύπρου. Κατά όσα έχουν γίνει γνωστά, το εν λόγω έργο θα είναι οικιστικό και θα περιλαμβάνει έως και 90 διαμερίσματα, ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε αναζήτηση χρηματοδότη και συνεπενδυτή, με στόχο να το ”τρέξουν” απο κοινού.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με όσα ο ίδιος έχει αναφέρει, ο Δημήτρης Μάλλιος συμμετείχε και ως κύριος επενδυτής ή/και αντιπρόσωπος σε επενδύσεις συναλλακτικής αξίας άνω των 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ιδιωτικών και δημόσιων εταιρειών παγκοσμίως. Σήμερα, συνεργάζεται με 2000 πελάτες, που του εμπιστεύονται τα χρήματά τους προκειμένου να τα επενδύσει, ενώ, όπως λέει χαρακτηριστικά, ο μέσος όρος κέρδους τους είναι στο 460% μέσα σε μια πενταετία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ετοιμάζει μήνυση κατά Φλωρίδη
- Έρευνα για εγκλήματα πολέμου κατά Νετανιάχου και Κατς από ισπανικό δικαστήριο
- Πιερρακάκης: Η ενεργοποίηση της ρήτρας διαφυγής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα μπορεί να διεκδικεί και να πετυχαίνει
- Ουκρανία: Για εσωτερικές έριδες και σκάνδαλα γράφουν τώρα τα δυτικά μέσα
- Τρεις οι νεκροί από την επίθεση σε ελληνόκτητο πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα
- Lidl Ελλάς: Πέτυχε και την διάκριση “Platinum” στον Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index
- Πρόγραμμα 200 εκατ. ευρώ για εξωστρέφεια Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
- Εισαγγελική έρευνα για ραδιενεργά απόβλητα που καταλήγουν σε ΧΥΤΑ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις