Επιχειρήσεις

Διανομή 680 χιλ. ευρώ για την «ΕΨΙΛΟΝ-ΕΨΙΛΟΝ Α.Ε.» – Ποιοι πιστωτές ικανοποιούνται

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Μόνο το fund Vega III NPL Finance DAC είχε συνολικές απαιτήσεις άνω των 8 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά οι αναγγελθείσες απαιτήσεις όλων των πιστωτών υπερβαίνουν πολλαπλά το ποσό της διανομής.

Με πράξη του εισηγητή πτωχεύσεων του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης κηρύχθηκε εκτελεστός ο Α΄ Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Πτωχευτικών Πιστωτών και Διανομής της εταιρείας «ΕΨΙΛΟΝ-ΕΨΙΛΟΝ Βιομηχανία Παραγωγής Δομικών Στοιχείων Ανώνυμη Εταιρεία». Ο πίνακας συντάχθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου 2026 και προβλέπει συνολική διανομή 680.030,72 ευρώ από την εκποίηση της πτωχευτικής περιουσίας.

Ποιοι παίρνουν τα χρήματα

Η διανομή κατευθύνεται κυρίως σε εταιρείες διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων (funds), αλλά και στο Δημόσιο και ασφαλιστικούς φορείς.

Μεγαλύτερες ικανοποιήσεις:

VEGA III NPL Finance DAC: 442.019,96 €

ΕΦΚΑ / ΚΕΑΟ Θεσσαλονίκης: 105.744,77 €

ΔΟΥ ΚΕΒΕΙΣ Θεσσαλονίκης: 64.262,91 €

Λοιποί πιστωτές (ενδεικτικά):

VEGA III NPL Finance DAC: μικρότερα ποσά από 47 € έως 32.097 €

Cairo No.3 Finance DAC: 9.785,64 €

Galaxy IV Funding DAC: 15.633,91 € συνολικά

ΔΕΗ Α.Ε.: 306,02 €

Οι απαιτήσεις ξεπερνούν κατά πολύ το διαθέσιμο ποσό. Μόνο το fund Vega III NPL Finance DAC είχε συνολικές απαιτήσεις άνω των 8 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά οι αναγγελθείσες απαιτήσεις όλων των πιστωτών υπερβαίνουν πολλαπλά το ποσό της διανομής.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu