Τα κέρδη EBITDA διαμορφώθηκαν σε 1,4 εκατ. ευρώ
Η Δίρφυς ΑΕ κατά το 2024 παρουσίασε αύξηση του κύκλου εργασιών της κατά 12,7 %, βελτίωση του οικονομικού της αποτελέσματος κατά 21,7 %, με τα κέρδη EBITDA να διαμορφώνονται στα 1,4 εκ. €, ενώ παρουσίασε ικανοποιητικά αποτελέσματα σε όλους τους οικονομικούς δείκτες, με βελτίωση για ακόμη μία χρήση του κεφαλαίου κίνησης.
Η Εταιρεία εξυπηρετεί ένα μεγάλο πρόγραμμα αποπληρωμής των δανειακών της συμβάσεων, με στόχο την αποκλιμάκωση του δανεισμού στο τέλος του 2026 κατά περίπου 60% σε σχέση με σήμερα. Παράλληλα, κάθε χρόνο προχωράει σε σημαντικές επενδύσεις ανάπτυξης της παραγωγικής της ικανότητας ή και εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού της.
Στις 30 Σεπτεμβρίου 2025, συνεδρίασε η γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ, όπου και ενέκρινε κατά πλειοψηφία τις οικονομικές καταστάσεις και την έκθεση διαχείρισης.
Τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας για το 2024 πραγματοποίησε η εταιρεία ορκωτών λογιστών της Deloitte.
Η Εταιρεία σύντομα θα προβεί σε ανακοινώσεις για ανάπτυξη ενός νέου προϊόντος στην ελληνική αγορά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επεκτείνεται το κατάστημα αφορολογήτων ειδών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
- Άδειες 10ετίας και νέο τοπίο στην περιφερειακή τηλεόραση
- Η Γερμανία 7 -1 το Κουρασάο στην πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο
- Κατρακυλά η δημοτικότητα του Τραμπ στην αμερικανική ύπαιθρο λόγω ακρίβειας και πολέμου
- Εξιτήριο για τον Γιώργο Μυλωνάκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του
- Η Ουάσινγκτον μπλοκάρει τους Τόμαχοκ στη Γερμανία και αποσυνδέει την ασφάλειά της από την Ευρώπη
- Μαγνήτης βλεμμάτων στη Βάρκιζα το αξίας 325 εκατ. ευρώ Moonrise
- Πάνω από 20 δισ. ευρώ για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα την επόμενη εξαετία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








