Πάνω από 30 επιχειρήσεις συμμετέχουν στην 59η Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό
Περισσότερες από 700 θέσεις εργασίας πρόκειται να διαθέσουν σε ενδιαφερόμενους πάνω από 30 επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της 59ης «Ημέρας Καριέρας» που διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2026 στα Ιωάννινα.
Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Du Lac Congress Center & Spa (Κ. Παπούλια και Ίκκου) από τις 10:00 έως τις 18:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για όσους επιθυμούν να παρευρεθούν.
Αυτή είναι η πέμπτη φορά που η ΔΥΠΑ μεταφέρει το θεσμό στα Ιωάννινα. Στη φετινή διοργάνωση, δραστηριοποιούνται εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα οικονομικών κλάδων, αναζητώντας προσωπικό με ποικίλα επίπεδα εκπαίδευσης και εξειδίκευσης.
Οι πολίτες που αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους των εταιρειών, να ενημερωθούν αναλυτικά για τις ανοιχτές θέσεις και να περάσουν από συνεντεύξεις επιλογής στον ίδιο χώρο.
Παράλληλα, εξειδικευμένοι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ θα παρέχουν καθοδήγηση στους υποψηφίους, ενώ στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα βρίσκονται εκεί για την υποστήριξη και ενημέρωση των εργοδοτών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συνεχίζονται οι παραιτήσεις στην Ισπανία για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα
- OpenAI: Πλήρης κάλυψη του κόστους τροφοδοσίας για τα κέντρα δεδομένων
- Επαναπροσέγγιση ΕΕ και Βρετανίας μετά το Brexit
- Τράπεζα της Αγγλίας: Αύξηση – σοκ με επιτόκια στο 4% και πληθωρισμό 5% – Έρχονται νέες αυξήσεις
- ΔΑΙΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΒΕΕ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Αλμα στα έσοδα και αναθεώρηση προβλέψεων για την Bombardier
- «Μεγάλη πιθανότητα» αύξησης των επιτοκίων βλέπει ο Ζίγκμαν το Δεκέμβριο
- Αποστολάκη: «Άτακτη υποχώρηση» της κυβέρνησης για τους πλειστηριασμούς – «Δώρο σε funds και servicers»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








