Ελλάδα

Συναγερμός στο Μαρούσι για τηλεφώνημα για βόμβα σε εταιρεία διαχείρισης δανείων

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Προληπτική εκκένωση στο εμπορικό κέντρο «Αίθριο» στην Αγίου Κωνσταντίνου - Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών

Εκκενώθηκε προληπτικά το εμπορικό κέντρο «Αίθριο» στο Μαρούσι, ύστερα από προειδοποιητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας σε γραφεία εταιρείας διαχείρισης κόκκινων δανείων.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, κοντά στη συμβολή με τη λεωφόρο Κηφισίας.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις, ενώ το κτίριο εκκενώθηκε άμεσα με τους εργαζόμενους και τους συντελεστές της περιοχής να συγκεντρώνονται στον εξωτερικό χώρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο προειδοποιητικό τηλεφώνημα δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένος χρόνος για την πιθανή πυροδότηση.

Αυτή την ώρα, ειδικά κλιμάκια των αρχών διεξάγουν εξονυχιστικές έρευνες στο σημείο προκειμένου να εντοπιστεί τυχόν ύποπτο αντικείμενο ή να διαπιστωθεί αν πρόκειται για φάρσα.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu