Το ενδεχόμενο τέλεσης από συγκεκριμένα πρόσωπα αδικημάτων όπως της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε ανυπακοή θα ερευνήσει η Εισαγγελία με αφορμή δημοσιεύματα εντύπων αλλά και αναρτήσεων βίντεο που αμφισβητούν την επικινδυνότητα της πανδημίας, χαρακτηρίζοντας επικίνδυνα τα προαναγγελλόμενα εμβόλια.
Στο στόχαστρο της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου τέθηκαν δημοσιεύματα των εφημερίδων “Μακελειό” και “Ελεύθερη Ώρα” καθώς και βίντεο με δηλώσεις συγκεκριμένου τραγουδιστή ο οποίος υποστηρίζει πως μετά από έρευνα που έκανε ο ίδιος κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο κορωνοϊός δεν αποτελεί πανδημία ενώ αμφισβητεί τα αποτελέσματα των τεστ κάνοντας λόγο για τεχνητή αύξηση κρουσμάτων αλλά και τα εμβόλια για τον ιό.
Η εντολή της Εισαγγελέως προς τον διενεργούντα την έρευνα συνάδελφο της, είναι να εντοπίσει εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις όπως διασπορά ψευδών ειδήσεων άπαξ και κατ´ εξακολούθηση καθώς και διέγερση σε ανυπακοή και εφόσον προκύπτουν ποινικά δεδομένα να προχωρήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων κατά συγκεκριμένων προσώπων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πιερρακάκης – Τράπεζες: 2 – 0
- Xenia: Ο πρωταγωνιστής της ελληνικής ελιάς από την Ηλεία που, που δίνει μάχη για τη νέα γενιά καταναλωτών
- Πεντάσφαιρη Πορτογαλία με σόου κόντρα στο Ουζμπεκιστάν (5-0) από τον ασταμάτητο Ρονάλντο
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Αριθμός δικαιωμάτων ψήφου και ύψος Μετοχικού Κεφαλαίου
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. 24 – 06- 2026
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 24 – 06 – 2026
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ (1) ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ (2) ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΛΗΘΕΝΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΕΩΝ, ΚΟΙΝΩΝ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΨΗΦΟΥ ΑΥΛΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ “ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ”
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








