Ενδεχόμενες ευθύνες για την κατάσταση στην Αττική Οδό με εκατοντάδες εγκλωβισμένα οχήματα από την κακοκαιρία θα αναζητήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού όπου παραμένουν επί πολλές ώρες εκατοντάδες οχήματα καθηλωμένα υπό συνθήκες συνεχούς χιονόπτωσης σε ουρές πολλών χιλιομέτρων στον κλειστό δρόμο.
Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο προϊστάμενος του τμήματος Ποινικής Δίωξης, εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος, με την εντολή να αναζητήσει ευθύνες για ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της παρακώλυσης ή της διατάραξης συγκοινωνιών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πράσινο Ακρωτήρι – Σαουδική Αραβία 0-0: Οι «μπλε καρχαρίες» έγραψαν ιστορία στο Μουντιάλ
- ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ (Ορθή Επανάληψη)
- Ασύλληπτος Ντεμπελέ, σάρωσε τη Νορβηγία η Γαλλία
- Βενεζουέλα: Πάνω από 900 οι νεκροί από τους σεισμούς – Αγωνία για εκατοντάδες εγκλωβισμένους
- Νέα κλιμάκωση στον Κόλπο μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν – Συμφωνία κατάπαυσης πυρός Ισραήλ – Λιβάνου
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Ανακοίνωση για την Προαναγγελία Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
- Τραμπ: Απειλεί ευρωπαϊκές χώρες με δασμούς 100% αν βάλουν φόρο παροχής ψηφιακών υπηρεσιών σε αμερικανικές εταιρείες
- ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








