Με την εταιρία PRIME HANISMA LTD ενώ η διάρκεια του έργου έχει ορισθεί σε 670 ημέρες Οι αναληφθείσες εργασίες μεταξύ άλλων αφορούν την συνολική αναδια
Η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο την υπογραφή σύμβασης έργου με την εταιρία PRIME HANISMA LTD, η οποία αφορά στην μετατροπή υφιστάμενου βιομηχανικού ακίνητου στον Πειραιά σε συγκρότημα κατοικιών. Ο προϋπολογισμός δαπάνης του έργου ανέρχεται σε €16,7 εκατ. και η διάρκεια κατασκευής έχει ορισθεί σε 670 ημέρες.
Οι αναληφθείσες εργασίες μεταξύ άλλων αφορούν την συνολική αναδιαμόρφωση του χώρου για οικιστική χρήση, την προσθήκη τεσσάρων ορόφων άνωθεν του υπάρχοντος κτίσματος, την κατασκευή πισίνας στον 6ο όροφο του κτηρίου καθώς και την διαμόρφωση του ισογείου για χρήσεις καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Το παρόν έργο έρχεται να εμπλουτίσει το ήδη διευρυμένο χαρτοφυλάκιο κατασκευαστικών έργων της ΕΚΤΕΡ Α.Ε. και να επαναεπιβεβαιώσει την εκτεταμένη τεχνογνωσία και εξειδίκευσή της σε κτηριακά έργα.
Με την προσθήκη του παραπάνω έργου, το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των υπογεγραμμένων συμβάσεων της ΕΚΤΕΡ Α.Ε. διαμορφώνεται πλέον στο επίπεδο των €139,6 εκατ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι ώρες έναρξης των ημιτελικών του Final 4
- Δ. Κυριαζής: Από corporate θέση στην Αθ. Ζυθοποιία, στο Μαξίμου υπεύθυνος ορεινών όγκων
- Tetra Pak Ελλάς: Ανθεκτικός τζίρος, αλλά ισχυρή πίεση -61% στην κερδοφορία το 2025
- Στο στόχαστρο των Βρυξελλών μπαίνουν τα VPN λόγω της παράκαμψης των ορίων ηλικίας
- Το δολάριο ενισχύεται από τις προσδοκίες για αύξηση των επιτοκίων
- Caltagirone: Η Monte dei Paschi δεν πρέπει να πουλήσει τη συμμετοχή της στη Generali
- Κίνηση στους δρόμους: Στο “κόκκινο” ο Κηφισός – Μεγάλες καθυστερήσεις σε Κηφισίας
- Ακριβότερα αεροπορικά εισιτήρια στην Ευρώπη λόγω καυσίμων
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








