Το περιστατικό συνέβη κατά τη διαδικασία παράδοσης δέματος, όταν πελάτης αποχώρησε χωρίς να ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη επιβεβαίωση παραλαβής
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία καταδικάζουν απερίφραστα κάθε μορφή βίας και δηλώνουν μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα εργαζομένων και πολιτών, σύμφωνα με ανακοίνωση για το περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα σε πρακτορείο ΕΛΤΑ Courier στο Χαλάνδρι.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το περιστατικό συνέβη κατά τη διαδικασία παράδοσης δέματος, όταν πελάτης αποχώρησε χωρίς να ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη επιβεβαίωση παραλαβής.
Ο συνεργάτης του πρακτορείου προσπάθησε να τον αποτρέψει, με αποτέλεσμα να υπάρξει επαφή με το όχημά του πελάτη και τραυματισμός του υπαλλήλου. Ο εμπλεκόμενος συνελήφθη, ενώ το τραυματισμένο άτομο μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για ιατρική αξιολόγηση.
Η διοίκηση των ΕΛΤΑ δηλώνει πως βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του συνεργάτη της, παρέχοντας κάθε αναγκαία υποστήριξη, και συνεργάζεται πλήρως με τις αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση των συνθηκών του περιστατικού.
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τονίζουν ότι η ασφάλεια του προσωπικού και του κοινού αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την εταιρεία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”: Στις αγορές με 7ετές ομόλογο 500 εκατ. ευρώ
- Νέες επιχειρηματικές γέφυρες Ελλάδας και Τσεχίας στην Πράγα
- Ανοδος στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Yamas ice tea: Επεκτείνεται στις ΗΠΑ σε συνεργασία με την US Foods
- Ο Τραμπ απειλεί τη Γαλλία με δασμούς 100% σε κρασιά και σαμπάνιες
- Ν. Τσάκος: Στροφή σε τουρισμό και σε ακίνητα που σχετίζονται με δημόσιο, νοσοκομεία, σχολεία
- CNL CAPITAL Ε.Κ.Ε.Σ. - Δ.Ο.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Προϋπολογισμός: Στα 27,67 δισ. ευρώ τα έσοδα από φόρους το πεντάμηνο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








