Από την Πέμπτη 13/11/2025 οι ομολογίες της εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο χωρίς το δικαίωμα είσπραξης του 8ου τοκομεριδίου
Η ElvalHalcor ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με τους όρους του από 16/11/2021 Κοινού Ομολογιακού Δανείου έκδοσης της Εταιρείας (εφεξής «το ΚΟΔ»), η ημερομηνία προσδιορισμού (Record Date) των δικαιούχων τόκου του ΚΟΔ για την 8η Περίοδο Εκτοκισμού, ήτοι από 16/05/2025 έως 17/11/2025, είναι η Παρασκευή 14/11/2025.
Από την Πέμπτη 13/11/2025 (ex-coupon date) οι ομολογίες της Εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα είσπραξης του όγδοου (8ου) τοκομεριδίου.
Το συνολικό μικτό ποσό των οφειλόμενων τόκων για την όγδοη (8η) Περίοδο Εκτοκισμού ανέρχεται στο ποσό των €3.147.569,44, ήτοι ποσό € 12,590278 ανά ομολογία, ονομαστικής αξίας €1.000, το οποίο έχει υπολογισθεί με επιτόκιο 2,45% ετησίως (προ φόρων), με βάση έτος 360 ημερών και του πραγματικού αριθμού ημερών (ACT/360) και αντιστοιχεί σε 250.000 ομολογίες που τελούν σήμερα υπό διαπραγμάτευση στην οργανωμένη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Η καταβολή των οφειλόμενων τόκων προς τους δικαιούχους των ομολογιών (εφεξής οι «Ομολογιούχοι») θα πραγματοποιηθεί μέσω της «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΙΤΛΩΝ Α.Ε.» (ATHEXCSD) την Δευτέρα 17/11/2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ξεκάθαρη απόρριψη του τουρκολιβυκού μνημονίου από το Ισραήλ
- Πληρωμές 73,3 εκατομμυρίων ευρώ σε 86.661 δικαιούχους από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ενωσιακό τέλος 2 ευρώ από σήμερα σε όλες τις online αγορές εκτός ΕΕ
- Σε ισχύ από σήμερα το χειμερινό διζωνικό τιμολόγιο ρεύματος
- Κοινωνική ανάφλεξη στην Ευρώπη: Πεδίο μάχης Παρίσι, Φρανκφούρτη και Λισαβόνα με εκτεταμένα επεισόδια και λεηλασίες
- Κάρνεϊ προς ΗΠΑ: «Δεν θα υπογράψουμε συμφωνία με οποιοδήποτε κόστος»
- Αλβανία: Σοβαρά επεισόδια στα Τίρανα – Μολότοφ, δακρυγόνα και συγκρούσεις με την αστυνομία
- Τραμπ: «Είμαστε πολύ κοντά» σε ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








