Πρόσωπα

Ένας ακόμα «αξιόπιστος» πολιτικός: Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές δήλωνε δημοσίως ότι θα εγκαταλείψει την πολιτική εάν δεν το ψηφίσουν οι πολίτες. Έλεγε ψέματα;

Είχε δηλώσει ότι θα εγκαταλείψει την πολιτική αν συγκεντρώσει ποσοστό χαμηλότερο του 3% - Πήρε 1,4% αλλά άλλαξε γνώμη

Το κόμμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδου δεν κατάφερε να συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Ελαβε 1,45% ή 57.496 ψήφους, παρά την ιδιαίτερη και δυσανάλογα μεγάλη στήριξη που του παρείχαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το ποσοστό είναι μικρό αν λάβει κάποιος υπόψη του ότι το κόμμα είναι νέο και θα μπορούσε να δικαιολογηθεί.

Αυτό όμως που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί σε έναν πολιτικό και προκαλεί την νοημοσύνη του κοινού είναι ότι ο πολιτικός αυτός  – που έφυγε από το κόμμα που τον ανέδειξε το ΠΑΣΟΚ, όταν έχασε τις εσωκομματικές εκλογές –  είναι ότι άλλα έλεγε πριν τις ευρωεκλογές και άλλα πράττει.

Πριν τις ευρωεκλογές δήλωνε σίγουρος ότι πάρει τουλάχιστον 3% και στην ερώτηση «εάν δεν τα καταφέρατε;», απαντούσε θα εγκαταλείψω την πολιτική και θα συνεχίσω την δικηγορία αλλά και το χόμπι μου της μουσικής, δεδομένου ότι παίζει ντραμς σε μπάντα.

Όμως, την επόμενη ημέρα των εκλογών και της αποτυχίας του όπως και ο ίδιος την εννοούσε αφού ούτε το μισό του 3% δεν έπιασε , δήλωσε ότι είναι εδώ και θα συνεχίσει!

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα σχόλια είναι πολλά και αρνητικά και όπως λένε, ένας ακόμα «κολωτούμπας» της πολιτικής, που αναζητά διέξοδο σε κάποιο άλλο συνδυασμό…

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Νέα

close menu