Νέα

Endless EC: Διεύρυνση του Δ.Σ. με στελέχη από Fourlis, Vitex και άλλων εταιρειών

Ο διευθύνων σύμβουλος της Endless Γιώργος Τρακάκης.

Ο βασικός μέτοχος Γ. Τρακάκης προχώρησε στην ανανέωση του διοικητικού της συμβουλίου

Η εταιρεία Endless EC, που δραστηριοποιείται στην επεξεργασία προϊόντων χάρτου “Tissue”, την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών καθώς και την εμπορεία ειδών
προσωπικής υγιεινής και συναφών ειδών και παραμένει ελληνική, προχώρησε στην ανανέωση του διοικητικού της συμβουλίου με την προσθήκη νέων μελών με ευρεία και ενεργή εμπειρία σε θέματα του επιχειρείν και της αειφόρου ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο αυτό, στο νέο Δ.Σ. εισέρχονται ως μη εκτελεστικά μέλη ο Δημήτρης Βαλαχής, Group CEO Ομίλου Fourlis, ο Αρμόδιος Γιαννίδης, CEO Vitex Α.Ε., ο κ. Λεωνίδας Βρεττάκος, πρόεδρος των Ελληνικών Αλυκών και η Δρ. Ευαγγελία Γκίζα, Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας και Ποιοτικού Ελέγχου στην Π.Γ. Νίκας Α.Ε.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου διαμορφώνεται ως εξής:
1. Χρήστος Τρακάκης, Πρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος
2. Γεώργιος Τρακάκης, Διευθύνων, Εκτελεστικό Μέλος
3. Ιωάννης Τρακάκης, Μη Εκτελεστικό Μέλος
4. Αρμόδιος Γιαννίδης, Μη Εκτελεστικό Μέλος
5. Ευαγγελία Γκίζα, Μη Εκτελεστικό Μέλος
6. Δημήτριος Βαλαχής, Μη Εκτελεστικό Μέλος
7. Λεωνίδας Βρεττάκος, Μη Εκτελεστικό Μέλος

Δήλωση Γιώργου Τρακάκη, CEO της εταιρείας

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που καλωσορίζω στη μεγάλη μας ομάδα τέσσερις εξαιρετικούς ανθρώπους και επαγγελματίες που με την εμπειρία και τις γνώσεις τους θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια στο στόχο μας: να γίνουμε ένας οργανισμός πρότυπο σε όλα τα επίπεδα. Με αυτό τον τρόπο παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για διαρκή εξέλιξη και παράλληλα ακολουθούμε την πολιτική εταιρικής διακυβέρνησης που αναμορφώσαμε πριν από περίπου δύο χρόνια και η οποία διασφαλίζει η πρόοδος μας να επιτυγχάνεται με όρους υπευθυνότητας, βιωσιμότητας και αειφορίας»

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu