Πολιτική

Επανεμφάνιση Ν. Θεοδωρόπουλου: Στην υπόθεση των emails επέλεξα να μην μιλήσω αλλά αυτό τώρα τέλειωσε!

Ο πρώην γραμματέας απόδημου ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει ότι δεν είναι ο κομιστής των emails - Κάνει αναφορά για unfair συμπεριφορά και επισημαίνει ότι όλα θα απαντηθούν μετά την απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για το πρόσωπο του

Την επανεμφάνισή του στη δημόσιο βίο μέσω των social media έκανε την Πέμπτη 11 Ιουλίου, ο πρώην γραμματέας απόδημου ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Θεοδωρόπουλος, που ενεπλάκη στην υπόθεση με την την διαρροή των emails από του υπουργείο Εσωτερικών στην πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ο Ν. Θεοδωρόπουλος αναφέρει πως συνειδητά επέλεξε να μην μιλήσει για την υπόθεση αλλά αυτό τώρα τέλειωσε. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν είναι ο κομιστής των emails του Υπουργείου Εσωτερικών. Κάνει αναφορά σε «unfair» και δηλώνει ότι θα μιλήσει για όλα μετά την απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για το πρόσωπο του.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρει ότι στην «Στην υπόθεση των e-mails, έως τώρα επέλεξα να μην μιλήσω. Από σήμερα, αυτό τελειώνει.»

Και συνεχίζει: «Για αρχή, ξεκαθαρίζω, ότι ποτέ δεν υπήρξε διακίνηση «αρχείου e-mails» από το Υπουργείο Εσωτερικών προς εμένα.Τα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν εμένα ως «κομιστή» έχουν τόση αλήθεια, όση η κατασκευασμένη από την Στάζι, φωτογραφία της Αυριανής που έδειχνε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ως συνεργάτη των Ναζί.

Ακόμη, διευκρινίζω, ότι ποτέ δεν αποπέμφθηκα από τη Νέα Δημοκρατία όπως ανέφεραν ορισμένα ΜΜΕ. Παραιτήθηκα, από την θέση του Γραμματέα Αποδήμων & όχι από μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και μέλος του κόμματος.

Τέλος, σε ότι αφορά τα “unfair”, εναντίον μου και τα λογικά ερωτήματα που υπάρχουν, θα απαντηθούν όλα με τον τρόπο που πρέπει, μετά όμως, από την απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής.

Με προσμονή λοιπόν, αναμένω την οριστική απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για το πρόσωπο μου

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu