Επενδύσεις

Επενδυτικό και Χρηματιστηριακό συνέδριο από τον ΣΕΔ

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη φάση του 12ου Επενδυτικού & Χρηματιστηριακού Συνεδρίου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επενδυτών και Διαδικτύου. Θέμα του Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Hilton, στην Αίθουσα Galaxy (13ος όροφος) στις 14.00 έχει ως θέμα «Χρηματιστήριο και Επιχειρήσεις».

Η διοργάνωση διεξάγεται σε τρεις φάσεις. Η πρώτη φάση (προσυνεδριακή ημερίδα) πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 26 Νοεμβρίου και είχε ως θέμα «Δυνατότητες ανάπτυξης και πηγές χρηματοδότησης νέων – καινοτόμων επιχειρήσεων». Η δεύτερη φάση που είναι και το κυρίως συνέδριο είναι αυτό το Σάββατο και η τρίτη φάση (μετασυνεδριακή ημερίδα) έχει προγραμματιστεί για τις 21 Ιανουαρίου.

Το συνέδριο πραγματοποιείται σε συνεργασία του ΣΕΔ με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών) και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας) υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και έχει ως κεντρικό θέμα «Χρηματιστήριο – Επιχειρηματικότητα – Ανταγωνιστικότητα».

Η είσοδος είναι ελεύθερη (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πολυτελής τόμος – συλλεκτικό λεύκωμα με ιστορικά στοιχεία & ντοκουμέντα του Χρηματιστηρίου, της συγγραφέως Εύας-Αρβανίτη Μιχαλοπούλου, καθώς και βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Δηλώσεις συμμετοχής: http://goo.gl/kn2DPj

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Επενδύσεις

close menu