Η Hilton έχει αναρτήσει σχετική ανακοίνωση για το άνοιγμα του ξενοδοχείου την άνοιξη του 2027, τονίζοντας, ωστόσο, ότι δεν γίνονται κρατήσεις
Σε ένα ακόμα franchise, με στόχο τα εγκαίνια να γίνουν μέσα στο 2027 στη Μύκονο, προχώρησε εταιρεία από τη Βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην άνοιξη του επόμενου έτους ανοίγει τις πύλες του το Ηilton Mykonos Beach Resort & Spa στην περιοχή του Super Paradise. Τη συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία φιλοξενίας έκλεισε η πιερική εταιρεία «Βασίλειος Λάμπρου -Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Α.Ε.», με την συνολική επένδυση να αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ.
H Hilton, μάλιστα, έχει αναρτήσει τη συγκεκριμένη είδηση για το άνοιγμα της μονάδας στη Μύκονο και στο εταιρικό της site, αναφέροντας, ωστόσο, ότι δεν γίνονται, ακόμα, κρατήσεις.
Κατά όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για τη νέα ανάπτυξη της εταιρείας με έδρα την Πιερία, μετά από συζητήσεις με τη Hilton που ξεκίνησαν το 2023.
Το νέο θέρετρο είναι σε εξέλιξη σε 45 στρέμματα στην παραλία Super Paradise τα οποία αποκτήθηκαν από την Πιερική εταιρεία μετά το 2020. Θα έχει 75 δωμάτια και σουίτες, τα μισά σχεδόν από τα οποία θα έχουν και ιδιωτικές πισίνες. Με βάση τον σχεδιασμό, στο συγκρότημα θα λειτουργούν δύο εστιατόρια, δύο μπαρ, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, spa, ενώ έχουν δημιουργηθεί και χώροι εκδηλώσεων.
Δεύτερο resort
Πηγές κοντά στην εταιρεία ανάπτυξης αναφέρουν ότι το κατασκευαστικό κομμάτι της μονάδας στο Super Paradise έχει ολοκληρωθεί και απομένουν κάποιες προσθήκες στον εξωτερικό χώρο και στα δωμάτια.
Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα είναι το δεύτερο resort της Hilton στη Μύκονο, μετά από το Semeli Coast, το οποίο, όμως, εντάσσεται στην Curio Collection και όχι στη βασική σειρά των ξενοδοχείων Hilton.
Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία του Βασίλη Λάμπρου ήταν μέχρι πρότινος γνωστή για τα ξενοδοχεία της στη Βόρεια Ελλάδα, τη σειρά Mediterranean Hotels, διαθέτοντας τρία στην παραλία Κατερίνης και ένα στο Λιτόχωρο Πιερίας.
Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι στο συγκρότημα θα απασχολούνται 120-130 άτομα προσωπικό, ενώ θα υπάρχει και μονάδα διαμονής για όσους θα εργάζονται στο ξενοδοχείο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μητσοτάκης: Εγκαινίασε το νέο «έξυπνο» κτίριο του «Δημόκριτου»
- Συμφωνίες για 295.000 τόνους ντίζελ το μήνα έκλεισε ο Μακρόν στον Κόλπο
- Γερμανία: Υποχωρεί η εμπιστοσύνη των επενδυτών για πρώτη φορά από τον Απρίλιο
- ΔΥΠΑ: Στους 655.023 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο – Μείωση 9% σε ετήσια βάση, 8,8% σε σχέση με τον Αύγουστο
- Amazon: Επενδύει 16 δισ. ευρώ στη Γερμανία το 2027 εστιάζοντας σε data centers
- Πράσινη ενέργεια: Το εμπορικό έλλειμμα της ΕΕ αγγίζει τα 6,8 δισ. ευρώ
- ΕΛΣΤΑΤ: Πάνω από 34,6 εκατ. διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο με άνοδο 2,1%
- Eurostat: Ανάκαμψη της κατασκευαστικής δραστηριότητας στην ΕΕ τον Αύγουστο – Ανοδος 1,8% στην Ευρωζώνη
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








