Πολιτική

Έσκισε τη Συμφωνία των Πρεσπών μέσα στη Βουλή ο Βελόπουλος

«Εμείς θα τιμήσουμε το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή για τη Μακεδονία»

Το ΦΕΚ της Συμφωνίας των Πρεσπών έσκισε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, θυμίζοντας ότι είναι ο καθαρόαιμος «μακεδονομάχος» ενόψει φυσικά των ευρωεκλογών  και της αναζήτησης εκ δεξιών της ΝΔ ψήφων.

Μιλώντας στην Ολομέλεια, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης θέλησε να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας, στήνοντας εθνικολαϊκιστικό show λίγες εβδομάδες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

«Λέτε ότι φταίει η πρόεδρος των Σκοπίων, το VMRO όμως ποιος το εξέλεξε; Το εξέλεξε ο Σκοπιανός λαός. Το πρόβλημά μας λοιπόν είναι η λογική με την οποία μαθαίνουν την ιστορία τους» είπε και πρόσθεσε σκίζοντας τη Συμφωνία:

«Εμείς θα τιμήσουμε το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή για τη Μακεδονία. Αν θέλει να τον τιμήσει και η ΝΔ, μία είναι η λύση. Και αν δεν μπορεί η κυβέρνηση, μπορούμε εμείς. Μία είναι η λύση για τη ΝΔ. Αν δεν μπορεί να το κάνει η ΝΔ θα το κάνουμε εμείς. Αυτή είναι η Συμφωνία των Πρεσπών αν υπήρχε αξιοπρεπής εθνική πατριωτική κοινωνική κυβέρνηση θα έκανε αυτό εδώ. Φέρτε τα μνημόνια τώρα εδώ να τα καταψηφίσουμε όλοι».

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu