Τα εταιρικά σχήματα είναι: ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΒΑΞ, MELTEN, ΕΚΤΕΡ - ΕΡΕΤΒΟ - ΤΕ.ΝΑ., Α.Τ.Ε.Σ.Ε. ΚΑΙ ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - INTRAKAT
Η επιτροπή του διαγωνισμού προχώρησε στην αποσφράγιση των φακέλων για την υλοποίηση του έργου “Ανέγερση φοιτητικών εστιών στις πανεπιστημιουπόλεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας μέσω ΣΔΙΤ” ύψους 85 εκατ. ευρώ, δίδοντας στην δημοσιότητα τα έξι εταιρικά σχήματα που συμμετέχουν στην διαδικασία κι είναι:
1. ΑΒΑΞ Α.Ε.
2. ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΚΤΕΡ Α.Ε. – ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε. – ΤΕ.ΝΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε.
3. Α.Τ.Ε.Σ.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ με διακριτικό τίτλο: Α.Τ.Ε.Σ.Ε. Α.Ε.
4. ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.
5. Metlen Energy & Metals A.E.
6. ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. – INTRAKAT
Το έργο στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών φοιτητικής μέριμνας, περιλαμβάνει την κατασκευή φοιτητικών εστιών, δυναμικότητας 750 κλινών σε Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα και Κοζάνη, καθώς επίσης και φοιτητικών εστιατορίων.
Το ΠΔΜ στην ενημέρωση του σημειώνει ότι μόλις ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των φακέλων υποψηφιότητας, από την επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού, οι υποψήφιοι που πληρούν τα κριτήρια ποιοτικής επιλογής, θα κληθούν να συμμετέχουν στη Β΄ Φάση του Διαγωνισμού.
Το έργο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας τελεί υπό την ευθύνη και τον συντονισμό του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και της Μονάδας ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα), με χρηματοδότηση των συμβουλευτικών υπηρεσιών του έργου από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και με την υποστήριξη της Deloitte Greece, ενώ παράλληλα, μία πολυπληθής ομάδα Χρηματοοικονομικών, Τεχνικών και Περιβαλλοντικών-Κοινωνικών Συμβούλων συνδράμει σε όλα τα στάδια που απαιτούνται, μέχρι την τελική υλοποίησή του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θρήνος για Γιασικεβίτσιους: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της συζύγου του, Άννας Δούκα
- Βρυξέλλες: Στο Συμβούλιο των Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ ο Σ. Παπασταύρου και ο Ν. Τσάφος
- OΛME: Συμμετοχή στην πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 16 Δεκεμβρίου
- Γκιλφόιλ: “Μπορώ να ζήσω και να πραγματοποιήσω το αμερικανικό όνειρο μου εδώ, στην Αθήνα”
- ΙΣΑ: Δεύτερο Μεταπτυχιακό Σεμινάριο “Η ορθολογική διαχείριση των αντιβιοτικών στο νοσοκομείο”
- Χρυσοχοΐδης: Ψευδείς οι καταγγελίες για αστυνομική βία στα αγροτικά μπλόκα
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Πάτρικ Μπέβερλι
- ΕΒΕΘ – ΒΕΘ – ΣΒΕ – ΣΕΒΕ: Καλούν τους αγρότες να επανέλθουν στον θεσμικό διάλογο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








