Νέα

Folli Follie: Επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας με κατάστημα στην Ερμού

Η εταιρεία διαθέτει στην παρούσα φάση 20 καταστήματα

Kαι ενώ αναμένεται η τελική απόφαση για την οικογένεια Κουτσολιούτσου στη δίκη της Folli Follie, μετά την πρόταση για απαλλαγή τους, η εταιρεία ενισχύει περαιτέρω το δίκτυο των καταστημάτων της, ενώ επιστρέφει ξανά στο κέντρο της Αθήνας, μετά την απώλεια αυτού στο Σύνταγμα, πριν από λίγο χρονικό διάστημα.

Η εταιρεία διαθέτει, στην παρούσα φάση, 20 καταστήματα, συμπεριλαμβανομένου και ένα στην Κύπρο, στη Λευκωσία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Financial Report, αυτή τη φορά το νέο κατάστημα Folli Follie άνοιξε στην Ερμού, τον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, στον αριθμό 34.

Κατά όσα έγιναν γνωστό από τη διοίκηση, αυτός ο νέος χώρος φιλοξενεί καινούργιες και best selling συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ.

Υπενθυμίζεται ότι η διορισμένη διοίκηση της FF (με δικαστική απόφαση μετά από σχετικό αίτημα της ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς) με Πρόεδρο τον κ. Γιώργο Σάμιο, σε συνεννόηση με τους πιστωτές προχώρησαν τον περασμένο Δεκέμβριο στην ενεργοποίηση τους ενός σκέλους της συμφωνίας, ιδρύοντας την OpsCo, δηλαδή την εταιρεία η οποία θα αναλάβει την επιχειρηματική δραστηριότητα της πρώην Folli Follie, ήτοι τη δραστηριότητα σε κοσμήματα, λιανική ένδυσης και καλλυντικά, έστω και στο συρρικνωμένο σημερινό της αποτύπωμα.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu