Επιχειρήσεις

Gamestop: Ανοδος 25% στη μετοχή μετά τα 933 εκατ. δολάρια από την πώληση μετοχών

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε σε ποια τιμή πωλήθηκαν οι μετοχές

Η μετοχή της GameStop σημείωσε άνοδο 25% την Τρίτη, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι είχε βγάλει περίπου 933 εκατομμύρια δολάρια από την πώληση μετοχών.

Οι μετοχές της εταιρείας λιανικής πώλησης βιντεοπαιχνιδιών σημείωναν άνοδο 25,11% με την εταιρεία να δηλώνει ότι έβγαλε κοντά στα 933,4 εκατομμύρια δολάρια από την πώληση 45 εκατομμυρίων κοινών μετοχών.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε σε ποια τιμή πωλήθηκαν οι μετοχές, αλλά δήλωσε ότι η συναλλαγή ήταν μια λεγόμενη προσφορά «at-the-market». Αυτό σημαίνει ότι οι μετοχές πωλήθηκαν σε τιμή αγοράς και όχι σε προκαθορισμένη τιμή.

Τα σχέδια για την πώληση των μετοχών είχαν ανακοινωθεί νωρίτερα αυτό το μήνα, εν μέσω της αναζωπύρωσης της τρέλας των μετοχών meme.

Οι μετοχές της GameStop σημείωσαν μεγάλη άνοδο καθώς η μετοχή έφτασε στα 64,83 δολάρια στις 14 Μαΐου, σημειώνοντας άνοδο άνω του 200% από το κλείσιμο της 10ης Μαΐου. Οι μετοχές έπεσαν και πάλι λίγο αργότερα, κλείνοντας πάνω από 50% χαμηλότερα από τα υψηλά επίπεδα μόλις λίγες ημέρες αργότερα, στις 16 Μαΐου.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu