Από την πτώση του γερανού προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στο σπίτι καθώς και σε ένα σταθμευμένο όχημα - Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός
Ένας ανυψωτικός γερανός έπεσε σήμερα το πρωί πάνω σε διώροφη κατοικία, στην οδό Αρκαδίου, στο Περιστέρι. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το ατύχημα έγινε λίγο πριν από τις 9 το πρωί την ώρα που το γερανοφόρο όχημα ξεφόρτωνε γεννήτριες στην ταράτσα του κτηρίου όταν ξαφνικά υπέστη καθίζηση το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να γείρει το όχημα και να πέσει πάνω στην οικία.
Από την πτώση του γερανού προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στο σπίτι καθώς και σε ένα σταθμευμένο όχημα. Επίσης τραυματίστηκε στα πόδια ο 44χρονος χειριστής του γερανού που πήδηξε από το όχημα για να γλυτώσει. Ο 44χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Τέλος, λόγω του ατυχήματος, η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αρκαδίας, από το ύψος της οδού Αγίου Παύλου έως και την οδό Ανθίμου Γαζή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η επίθεση με drone κοντά στη Διώρυγα του Σουέζ ανοίγει νέο μέτωπο στη σύγκρουση ΗΠΑ – Ιράν
- ΠΟΕΣΕ προς ΥΠΕΘΟ: «Ώρα για ανάσες στην εστίαση» – Στο επίκεντρο ΦΠΑ, ΕΦΚ και ασφαλιστικές εισφορές
- «Πράσινο φως» από Επιτροπή Ανταγωνισμού στην εξαγορά της Skroutz από Blackstone
- Μεγάλη ανατροπή με τους ξένους στο ελληνικό ποδόσφαιρο
- Στο πορτοκαλί η μισή χώρα την Παρασκευή 31/07 με πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς
- Φονικό καλοκαίρι στην Ευρώπη με χιλιάδες θανάτους σε Βρετανία – Γερμανία
- Μάχη με τις φλόγες και θρήνος για τους τρεις νεκρούς στην πρώτη γραμμή
- Επιστροφή της Γερμανίας στην ανάπτυξη με αύξηση του ΑΕΠ κατά 0,2% το β’ τρίμηνο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








