Το Bard με το Gemini Pro είναι ιδιαίτερα ικανό να κατανοεί, να συνοψίζει, να αντιλαμβάνεται, να δημιουργεί κώδικα και να προγραμματίζει
Τον Δεκέμβριο, η Google προχώρησε σε σειρά ανακοινώσεων σχετικά με μια σημαντική πρωτοποριακή εξέλιξη στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, παρουσιάζοντας το Gemini – το μεγαλύτερο και πιο ικανό μοντέλο της στην Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ).
Μεταξύ των ανακοινώσεων ήταν και η είδηση ότι το Bard θα αρχίσει να χρησιμοποιεί μια ειδικά ρυθμισμένη έκδοση του μοντέλου Gemini Pro.
Όπως ανακοινώθηκε εχθές, το Bard με το Gemini Pro είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα.
Όπως επισημαίνεται, το Bard με το Gemini Pro είναι ιδιαίτερα ικανό να κατανοεί, να συνοψίζει, να αντιλαμβάνεται, να δημιουργεί κώδικα και να προγραμματίζει.
Ως μέρος της τολμηρής και υπεύθυνης προσέγγισής για την τεχνητή νοημοσύνη, η Google έχει συνεργαστεί εκ των προτέρων με εμπειρογνώμονες, νομοθέτες και ρυθμιστικές αρχές για την προστασία της ιδιωτικότητας σχετικά με αυτή την επέκταση.
Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος αυτού, επεκτείνεται επίσης η δυνατότητα διπλού ελέγχου των απαντήσεων του Bard στα ελληνικά. Όταν κάνετε “κλικ” στο εικονίδιο “G” στο Bard, αυτό θα ελέγξει την απάντηση και θα αξιολογήσει αν υπάρχει περιεχόμενο στο διαδίκτυο που να την τεκμηριώνει.
Όταν μια απάντηση μπορεί να ελεγχθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε “κλικ” στις μαρκαρισμένες φράσεις και να μάθετε περισσότερα σχετικά με το περιεχόμενο που βρέθηκε στο Google Search, υποστηρίζοντας ή αντικρούοντας τις πληροφορίες σχετικά με αυτήν.
«Με αυτές τις ενημερώσεις, το Bard γίνεται πιο προσιτό, ικανό και ευέλικτο, ώστε να υποστηρίζει τα πάντα, από σύνθετα δημιουργικά projects μέχρι μικρές καθημερινές εργασίες», επισημαίνει η Google.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επιστροφή πινακίδων από το δήμο Αθηναίων τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου
- Έφοδος ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών – Αντίδραση Καρυστιανού
- Άνοιξε το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στα Μάλγαρα, όχι όμως στα Πράσινα Φανάρια
- Ερευνα NielsenIQ για ΣΕΛΠΕ για τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου εκτός ΕΕ
- Σπάει κάθε φράγμα η καθαρή περιουσία του Έλον Μασκ – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία
- Στην «ανηφόρα» το πετρέλαιο με τον Τραμπ να δηλώνει πως «βλέπει» πόλεμο με τη Βενεζουέλα
- Οι διαρθρωτικές αλλαγές που έφεραν οι ηλεκτρονικές πληρωμές στην ελληνική οικονομία
- Ο χρυσός έφερε στα «ταμεία», κέρδη άνω του 1% στην εβδομάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








