Στην υλοποίηση νέων συνεργασιών και επενδύσεων ύψους 80 εκατ. ευρώ, που περιλαμβάνουν νέα ξενοδοχεία, έργα επέκτασης και εκσυγχρονισμού υφισταμένων μονάδων, σε Κρήτη, Πελοπόννησο, Μύκονο, Κέρκυρα και Χαλκιδική, προχωρά ο όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel την περίοδο 2015-2017.
Σύμφωνα με τη διοίκηση, η φετινή χρονιά προβλέπεται να κλείσει με κύκλο εργασιών 151 εκατ. ευρώ, 1,85 εκατ. διανυκτερεύσεις και ανάδειξη των επιχειρήσεων του ομίλου στις πιο κερδοφόρες του κλάδου (ICAP 2014).
Επίσης, η εταιρεία σύναψε νέα σημαντική εμπορική συμφωνία με τον τουριστικό οργανισμό TUI A.G, συνεχίζοντας την μακροχρόνια επιτυχημένη συμμαχία των δύο πλευρών.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο όμιλος ολοκλήρωσε το 2014 επενδυτικά προγράμματα συνολικού ύψους 25 εκατ. ευρώ. Την τουριστική σεζόν 2014, λειτούργησαν οι πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες Caramel Grecotel Boutique Resort και White Palace Grecotel Luxury Resort στο Ρέθυμνο Κρήτης. Επίσης, η επένδυση στην ριζική ανακαίνιση και λειτουργία του Pallas Athena Grecotel Boutique Hotel στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας «έγινε σύμβολο της τουριστικής αναγέννησης και ανάκαμψης της πρωτεύουσας», όπως τονίζει η εταιρεία.
Σημαντικές ήταν και οι επενδύσεις σε ανακαινίσεις των ξενοδοχείων Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort και Daphnila Bay Thalasso All-inclusive Resort στην Κέρκυρα, καθώς και στο Mykonos Blu Grecotel Exclusive Resort στη Μύκονο, έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς παγκοσμίως.
«Συνεχίζουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ανάπτυξη της χώρας επιτυγχάνοντας σημαντικά κερδοφόρα αποτελέσματα και επικεντρώνοντας τις επενδύσεις μας στην περιφέρεια. Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα εργαζόμαστε για την ωφέλεια σε κάθε τομέα της οικονομίας που σχετίζεται με τον τουρισμό με έμφαση στην ποιότητα. Με αυτό τον τρόπο ενισχύουμε έμπρακτα την οικονομία των κατά τόπους περιοχών που δραστηριοποιούμαστε όχι μόνο διατηρώντας, αλλά και προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας, αφού οι εργαζόμενοι μας φτάνουν τους 5.500», δήλωσε ο πρόεδρος του ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Hewlett-Packard Hellas απορρόφησε την Juniper Networks Hellas
- Cordia: Τζίρος €149 εκατ. με ζημιές 1,7 εκατ. για τον όμιλο που διαχειρίζεται το fund SMERemediumCap του Νίκου Καραμούζη
- Safe Bulkers, Inc. - Safe Bulkers, Inc. Sets Date for the Third Quarter 2026 Results, Conference Call, and Webcast
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ
- ΠΑΣΟΚ: Τροπολογία για την προστασία των οφειλετών από πλειστηριασμούς χωρίς δικαστική απόφαση
- Ευρωπαϊκές αγορές: Πτωτικό κλείσιμο με πιέσεις σε τεχνολογία και πρώτες ύλες
- Μήνυμα ΔΣΑ σε τράπεζες και funds μετά την απόσυρση του άρθρου 23: «Τέτοιες ρυθμίσεις δεν έχουν θέση στο Κράτος Δικαίου»
- Reuters: Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Τσέλσι διεκδικεί τη διεθνή αυτοκρατορία της Lukoil
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








