Εκτός από τρόφιμα, η Ισραηλινή σταρ Gal Gadot έχει κάνει πολλές επενδύσεις και σε σπίτια και καταστήματα, μαζί με τον σύζυγό της
Ήταν το 2022 όταν η ισραηλινή κινηματογραφική σταρ του Ισραήλ, Gal Gadot διαφήμιζε την επένδυσή της στα Goodles, μια μάρκα ζυμαρικών με τυρί, μια υγιεινή επιλογή, όπως τόνιζε η ίδια, για γεύμα και δείπνο. Ακολούθησαν posts στα Social media και κυρίως στο TikTok που αποτέλεσε και το βήμα για να αναπτυχθεί περισσότερο η εταιρεία. Τέσσερα χρόνια μετά, η Barilla ανακοίνωσε την εξαγορά της Goodles.
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Gal Gadot και ο σύζυγός της Jaron Varsano ήταν μεταξύ των ιδρυτικών επενδυτών της μάρκας, η οποία είχε διαφημιστεί τα προηγούμενα χρόνια ως μια πιο υγιεινή και πιο θρεπτική επιλογή για μακαρόνια με τυρί. Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι η Barilla θα διατηρήσει την έδρα της Goodles στη Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια και δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο τρέχον προσωπικό, συμπεριλαμβανομένης της CEO Jen Zeszut, η οποία θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας Goodles και να αναφέρεται στην Barilla.
Σύμφωνα με το Variety«δεν είναι σαφές πώς η Gadot μπορεί να εμπλακεί με τη μάρκα στο μέλλον» και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι συμμετείχε μόνο ως επενδυτής. Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν αποκαλυφθεί, επομένως δεν είναι γνωστό για πόσο πουλήθηκε η μάρκα ή πόσα χρήματα κερδίζει η Gal για τον ρόλο της ως επενδυτής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΣΤΑΤ: Στο 1,9% η ανάπτυξη στο β΄ τρίμηνο – Ισχυρή αύξηση 6,1% των επενδύσεων
- ΔΕΘ 2026: Πώς εξειδικεύονται τα νέα μέτρα – Οι δικαιούχοι, τα ποσά και το κόστος έως το 2030
- H Barilla εξαγόρασε brand ζυμαρικών της Gal Gadot
- ΕΛΣΤΑΤ: Άλμα 15,9% στις εξαγωγές τον Ιούλιο – Στα 32,8 δισ. ευρώ στο επτάμηνο
- Emirates Open Day στην Αθήνα στις 18 Σεπτεμβρίου
- ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ 14/09/2026
- Συμφωνία προ των πυλών Ιράν, Ομάν για νέο διάδρομο στα Στενά του Ορμούζ
- Fairfax: Ρευστοποιεί συμμετοχή για το μεγάλο στοίχημα της IDBI Bank στην Ινδία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








