Τα έσοδα της Hugo Boss μειώθηκαν κατά 1% στο 1 δισ. ευρώ στο τρίμηνο
Ελαφρώς καλύτερα από τα αναμενόμενα τριμηνιαία λειτουργικά κέρδη, χάρη στα μέτρα κόστους, ανακοίνωσε η Hugo Boss, καθώς το ισχυρότερο ευρώ που επηρέασε τις πωλήσεις.
Τα κέρδη προ φόρων και τόκων για τον γερμανικό οίκο μόδας αυξήθηκαν κατά 15% στα 81 εκατ. ευρώ στο δεύτερο τρίμηνο, από 70 εκατ. ευρώ ένα χρόνο νωρίτερα, πάνω από την πρόβλεψη των αναλυτών για 77 εκατ. ευρώ.
Η εταιρεία επιβεβαίωσε το guidance για τις πωλήσεις και τα κέρδη για το 2025, αλλά τόνισε πως ο τζίρος στις ΗΠΑ θα παραμείνει περίπου στα επίπεδα του περασμένου έτους, με χαμηλή μονοψήφια ποσοστιαία αύξηση λόγω της εξασθένησης του αμερικανικού δολαρίου.
Τα έσοδα της Hugo Boss μειώθηκαν κατά 1% στο 1 δισ. ευρώ στο τρίμηνο, οριακά υψηλότερα από την πρόβλεψη των αναλυτών για 998 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το Reuters.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέα εστία πληθωρισμού στις ΗΠΑ: Εκτινάχθηκαν οι τιμές εισαγωγών τον Αύγουστο
- Πόλεμος στο Ιράν: Λογαριασμός 1.700 δολαρίων για κάθε αμερικανικό νοικοκυριό από πετρέλαιο και επιτόκια
- ΗΠΑ: Άλμα 1,2% στις λιανικές πωλήσεις τον Αύγουστο, «φρένο» στα στεγαστικά με επιτόκιο 6,97%
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 17 – 09 – 2026
- Η Star Bulk εγκαινίασε τη διαπραγμάτευσή της στη Euronext Athens «κτυπώντας το καμπανάκι»
- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. 17 – 09 – 2026
- ΜΙΝΕΡΒΑ: Πτώση 6,8% στον τζίρο το 2025 – Στα 69,26 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις
- Δωδεκάμηνη αναστολή σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις για τους πυρόπληκτους του 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








