Επιχειρήσεις

Η Aegean Air ντύθηκε με τα ρούχα της Zeus+Δione, που ίδρυσε η Μαρέβα Γκραμπόβσκι

Το ντύσιμο των εργαζομένων συμπληρώνεται από μακιγιάζ της Korres

Όπως παλαιότερα οι σχεδιαστές Γιάννης Τσεκλένης και ο Billy Bo σχεδίαζαν τα ρούχα της Ολυμπιακής Αεροπορίας, έτσι και η Αεροπορία Αιγαίου (Aegean Air), που ελέγχουν οι οκογένειες Βασιλάκη και Λασκαρίδη  άλλαξε στολές και ντύθηκε με τα ενδύματα που σχεδιάζει η ελληνική εταιρεία Zeus+Δione, την οποία συνίδρυσε η σύζυγος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόβσκι (από την οποία φέρεται να έχει αποχωρήσει). Εκτός από τα ρούχα η Αεροπορία Αιγαίου προμηθεύεται το ανανεωμένο μακιγιάζ σε συνεργασία με το brand KORRES.

Σύμφωνα με την Αεροπορία Αιγαίου οι νέες στολές έρχονται να εξελίξουν και να ανανεώσουν την εικόνα των ανθρώπων της εταιρείας.

«Αντλώντας έμπνευση από τη χρωματική παλέτα του ελληνικού ουρανού και της θάλασσας, η Zeus+Δione, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και τον σχεδιασμό του Marios Schwab, δημιούργησε μία συλλογή στολών που συνδυάζει την κληρονομιά μας με τη neo-era φιλοσοφία μας.

Tα κομμάτια της συλλογής συνθέτουν ένα πολυσχιδές μοτίβο στην ενδυμασία των πιλότων, των πληρωμάτων καμπίνας και εδάφους. Κλασικές tailored σιλουέτες διανθίζονται με προσεκτικά μελετημένες λεπτομέρειες, γεωμετρικές ασυμμετρίες και γραμμικά στοιχεία που υπογραμμίζουν την δομή των ενδυμάτων.

Το νέο look ολοκληρώνεται με το επίσης ανανεωμένο μακιγιάζ σε συνεργασία με το brand KORRES, με στόχο να αναδείξει τη φυσική ομορφιά του προσωπικού μας και τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας».

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu