Η ΔΗ.ΣΥ.Ε. αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας (Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.), με μεγάλη διαφορά με ποσοστό 41,1%.
Στις εκλογές οι εργαζόμενοι στην Εθνική Τράπεζα συμμετείχαν μαζικά με ποσοστό συμμετοχής που έφτασε το 75% επί του συνόλου των μελών του Συλλόγου.
Η μεγάλη νίκη της ΔΗ.ΣΥ.Ε. σηματοδοτεί μια νέα περίοδο ελπίδας, διεκδίκησης, υπευθυνότητας, αποτελεσματικότητας, ενότητας και προοπτικής για τους εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα.
Αναλυτικά, τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα είχαν ως εξής:
Οι εργαζόμενοι στην Εθνική Τράπεζα ανέθεσαν για μία ακόμη φορά στην ΔΗ.ΣΥ.Ε. την ευθύνη του μεγαλύτερου σωματείου της χώρας, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την κατεύθυνση στην οποία θέλουν να στραφεί ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.
Το μήνυμα αυτό πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από όλους.
Η ΔΗ.ΣΥ.Ε. θα τιμήσει στο ακέραιο αυτή την εμπιστοσύνη των συναδέλφων για την αυτονομία και την αξιοπιστία του συνδικαλιστικού κινήματος στην Εθνική Τράπεζα και θα σταθεί, όπως έχει μάθει διαχρονικά να κάνει, δίπλα στους εργαζόμενους σε όλα τα ζητήματα που τους αφορούν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γιάννης Σαρακάκης ο νέος πρόεδρος του Ελληνοαμερικανού Επιμελητηρίου
- Μεγάλο deal Intralot με Bally’s αξίας 2,66 δισ. δολ. σε μετρητά και μετοχές
- ΕΧΑΕ: Θα αξιολογήσουμε την πρόταση του Euronext με τους συμβούλους
- Ο Νίκος Φλίγκος, νέος διευθύνων σύμβουλος στη Stoiximan
- Υπουργείο Οικονομικών: Δηλώνει «ναι» στην πώληση του Χρηματιστηρίου Αθηνών αλλά θεωρεί πρώιμες τις διαπραγματεύσεις με το Euronext
- Σπύρος Σαπουνάς ο νέος πρόεδρος του ΕΟΦ μετά την παραίτηση Μανωλόπουλου
- Στα 6,90 ευρώ ανά μετοχή το τίμημα σε μετοχές Euronext για την εξαγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών
- ΟΤΕ: Χωρίς το μέρισμα οι μετοχές από την Πέμπτη 3 Ιουλίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις