Υπέγραψαν τριετή συμφωνία με στόχο την ενίσχυση των υποδομών του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης
Σε στρατηγική συνεργασία, με στόχο την ενίσχυση των υποδομών του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, η ΔΕΘ – HELEXPO και η Lancom προχώρησαν στην υπογραφή τριετούς συμφωνίας χορηγίας.
Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, η Lancom αναλαμβάνει την αναβάθμιση και την υποστήριξη των τεχνολογικών υπηρεσιών της ΔΕΘ-HELEXPO, παρέχοντας:
- Προστατευμένη παροχή Internet στο εκθεσιακό κέντρο μέσω του ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών της Lancom. • Υπηρεσίες Cloud, διευκολύνοντας την αποθήκευση και τη διαχείριση δεδομένων.
- Access points νέας τεχνολογίας για την παροχή υψηλής ποιότητας Wi-Fi στους εκθεσιακούς χώρους.
- 24/7/365 συντήρηση και τεχνική υποστήριξη όλων των παραπάνω υπηρεσιών Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, η Lancom θα προβάλλεται σε όλες τις εκθεσιακές διοργανώσεις της ΔΕΘ-HELEXPO και θα συμμετέχει στη Γενική Έκθεση του Σεπτεμβρίου, καθώς και σε μία κλαδική έκθεση ετησίως.
Αυτή η προβολή αναμένεται να αναβαθμίσει και άλλο την εικόνα της Lancom ως κορυφαίου παρόχου τεχνολογικών λύσεων στην Ελλάδα.
Η υπογραφή της συμφωνίας έλαβε χώρα παρουσία των ανώτατων στελεχών των δύο εταιρειών. Από την πλευρά της Lancom, παρευρέθηκαν οι κ.κ. Γεώργιος Νώλης (CEO) και Νίκος Ζαχαριάδης (COO), ενώ από τη ΔΕΘ-HELEXPO παρευρέθηκαν οι κ.κ. Τάσος Τζήκας (Πρόεδρος), Κυριάκος Ποζρικίδης (Διευθύνων Σύμβουλος) και Αλέξης Τσαξιρλής (Γενικός Διευθυντής).
Η Lancom, εταιρεία που παρέχει συνδυαστικά εξειδικευμένες υπηρεσίες cloud, data center, cybersecurity και τηλεπικοινωνιών, διαθέτει τρία ιδιόκτητα Data Centers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και κατασκευάζει το τέταρτο στην Κρήτη.
Το Balkan Gate Thessaloniki, το μεγαλύτερο Tier III, carrier-neutral Data Center της Βόρειας Ελλάδας, αποτελεί σημαντικό κόμβο για διεθνείς και ελληνικούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους οπτικών ινών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ψάθα: Σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες – Εκκένωση του οικισμού, νέο 112 για Αλεποχώρι και Λούμπα
- METLEN ENERGY & METALS PLC - TR-1: Standard form for notification of major holdings (Ορθή Επανάληψη)
- QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με φόντο τις ελπίδες αποκλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
- Νέα σύμβαση της ΑΒΑΞ με το ΑΝΑΤΟΛΙΑ για την κατασκευή πανεπιστημιακού κτιρίου 4.500 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη
- Σαουδική Αραβία: Μειώθηκαν οι εξαγωγές αργού τον Ιούλιο
- Τραμπ: «Η ηγεσία του Ιράν είναι απίστευτα διπρόσωπη!»
- CENERGY HOLDINGS S.A. - Ενημέρωση επενδυτών και αναλυτών επί των αποτελεσμάτων A’ εξαμήνου 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








