Καλεί τους πρεσβευτές τους να εγκαταλείψουν τη χώρα
Το κοινοβούλιο της Λιβύης ζήτησε να σταματήσουν οι εξαγωγές πετρελαίου προς τους υποστηρικτές του Ισραήλ εν μέσω ανηλεών αεροπορικών επιδρομών στη Λωρίδα της Γάζας. «Απαιτούμε από την κυβέρνηση να σταματήσει τις εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου σε χώρες που υποστηρίζουν το Ισραήλ σε περίπτωση που δεν σταματήσουν οι ισραηλινές σφαγές», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Abdullah Belihaq.
Η Βουλή με έδρα την ανατολική Λιβύη κάλεσε επίσης τους πρεσβευτές των χωρών που υποστηρίζουν τα «εγκλήματα» του Ισραήλ στη Γάζα να εγκαταλείψουν αμέσως τη Λιβύη.
«Το σώμα καταδικάζει σθεναρά την υποστήριξη που παρέχουν οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Ιταλία στα εγκλήματα του Ισραήλ στη Γάζα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ονόμασε τη σύγκρουση στη Γάζα ως «γενοκτονία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ και της Δύσης εναντίον αμάχων υπό αποκλεισμό».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γερμανία: Ο Μάρκους Ζέντερ επανεξελέγη στην ηγεσία του CSU
- Η λίστα με τα αιτήματα των αγροτών
- Ουκρανία: Χωρίς ρεύμα έπειτα από ρωσική επίθεση χιλιάδες άνθρωποι
- Επίδομα Θέρμανσης: Εως τις 23 Δεκεμβρίου η πρώτη δόση
- Ουάσινγκτον: Καταστροφικές πλημμύρες – Ολόκληρες περιοχές κάτω από το νερό
- Πιερρακάκης: Οι αποφάσεις του Eurogroup να έχουν άμεσο αποτύπωμα στη ζωή των πολιτών
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης” των πληρωμών έως τις 19 Δεκεμβρίου
- Peter Greene: Νεκρός στο διαμέρισμά του ο κακός της “Μάσκας” και του “Pulp Fiction”
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








