Αθλητισμός

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από τη Σπάρτη των 41 Ολυμπιονικών της Αρχαιότητας

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Οι Σπαρτιάτες μιλούν για δικαίωση και για αποκατάσταση της αδικίας

Η τεκμηρίωση του αιτήματος του Επιμελητηρίου Λακωνίας, αλλά και άλλων φορέων και προσώπων, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Σπάρτης και έτσι η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει και από εκεί!

Όπως γνωστοποιεί, με ανάρτησή του ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός, η Επιτροπή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, αποφάσισε να συμπεριλάβει τη Σπάρτη, στην ολυμπιακή διαδρομή της ιερής Φλόγας.

Η Σπάρτη, στην αρχαιότητα, έδωσε 41 ολυμπιονίκες, ενώ, υπάρχει και Μνημείο δίπλα στα ερείπια της Αρχαίας Πόλης, προς τιμή αυτών των Ολυμπιονικών.

Αξίζει να τονιστεί, ότι υπήρξαν αιτήματα για να διέλθει η Φλόγα, από διάφορους φορείς, απ’ το δήμο της Σπάρτης, απ’ τους βουλευτές, ενώ κατατέθηκαν και σχετικές ερωτήσεις στη Βουλή.

Οι Σπαρτιάτες μιλούν για δικαίωση και για αποκατάσταση της αδικίας.

Η Σπάρτη, στην Αρχαιότητα, τίμησε την Ολυμπιακή Εκεχειρία. Η Σπάρτη του Λεωνίδα έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένη.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu