Η έναρξη διαπραγμάτευσης των 4.523.066 νέων μετοχών με ονομαστική αξία 0,45 ευρώ εκάστη στο Χρηματιστήριο Αθηνών ορίζεται η 14η Ιανουαρίου 2025
Την έναρξη των διαδικασιών για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 2,035 εκατ. ευρώ, με διανομή δωρεάν μετοχών, ανακοίνωσε η ΙΛΥΔΑ.
Η εισηγμένη σημειώνει στην ανακοίνωσή της:
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε την 22α Νοεμβρίου 2024, αποφάσισε μεταξύ άλλων την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το συνολικό ποσό των 2.035.379,70 ευρώ, με την κεφαλαιοποίηση αποθεματικών της εταιρείας και δη μέρους του κονδυλίου των λοιπών αποθεματικών όσο και μέρους του υπολοίπου κερδών εις νέο.
Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση 4.523.066 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών με ονομαστική αξία 0,45€ εκάστη, οι οποίες θα διανεμηθούν άνευ ανταλλάγματος προς τους μετόχους της εταιρείας, σε αναλογία μία νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε δύο παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές.
Μετά την ως άνω αύξηση το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των 6.106.139,10€ διαιρούμενο σε 13.569.198 κοινές, ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,45€ εκάστης.
Το Χρηματιστήριο Αθηνών ενημερώθηκε την 7η Ιανουαρίου 2025 για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με την έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών.
Με απόφαση της εταιρείας, ορίζονται τα ακόλουθα:
Α) ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών ορίζεται η 9η Ιανουαρίου 2025.
Από την ίδια ημερομηνία, οι μετοχές της εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην εν λόγω αύξηση και η τιμή εκκίνησης των μετοχών της εταιρείας θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών σε συνδυασμό με την υπ’ αριθ. 26 απόφαση του ΔΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών ως ισχύουν και
Β) ως ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων ορίζεται η 10η Ιανουαρίου 2025
Η έναρξη διαπραγμάτευσης των 4.523.066 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών ορίζεται η 14η Ιανουαρίου 2025. Από την ίδια ημερομηνία οι ανωτέρω μετοχές θα είναι πιστωμένες στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των Μετόχων στο Σύστημα Αΰλων Τίτλων (Σ.Α.Τ).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κάρνεϊ προς ΗΠΑ: «Δεν θα υπογράψουμε συμφωνία με οποιοδήποτε κόστος»
- Αλβανία: Σοβαρά επεισόδια στα Τίρανα – Μολότοφ, δακρυγόνα και συγκρούσεις με την αστυνομία
- Τραμπ: «Είμαστε πολύ κοντά» σε ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
- Κύκλωμα εκατομμυρίων πίσω από ΜΚΟ για άρρωστα παιδιά – Δωρεές, χλιδή και «στημένοι» ποδοσφαιρικοί αγώνες
- Γαλλία: Νέος γύρος έντασης στο Παρίσι – Στους δρόμους χιλιάδες νέοι για την ακρίβεια και την παιδεία
- FSB: Οι ΗΠΑ προειδοποίησαν τη Ρωσία για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα
- Binance: Αποκατέστησε το 90% των κλεμμένων κρυπτονομισμάτων – Επανεκκίνηση των αναλήψεων την Κυριακή
- Μπορούν οι Δημοκρατικοί να κερδίσουν τη Γερουσία των ΗΠΑ; Οι 10 πολιτείες που θα κρίνουν τη μάχη
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








