Επιχειρήσεις

Intralot: Επιτυχής έναρξη της κρατικής λοταρίας της Ιρλανδίας

Την επιτυχή μετάβαση της Εθνικής Λοταρίας της Ιρλανδίας στο κορυφαίας τεχνολογίας σύστημα της Intralot και τα πρωτοποριακά τερματικά της, ανακοίνωσε η ελληνική εταιρεία.

Όπως έγινε γνωστό, η Premier Lotteries Ireland (PLI) είναι επίσημα πλέον ο νέος διαχειριστής της Κρατικής Λοταρίας για τα επόμενα 20 χρόνια, έχοντας κερδίσει τη διαγωνιστική διαδικασία με 405 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, η Intralot Ireland, θυγατρική του ομίλου Intralot, επελέγη ως ο τεχνολογικός πάροχος της PLI, προκειμένου να παρέχει την εγκατάσταση, συντήρηση και υποστήριξη των νέων κεντρικών συστημάτων και τερματικών της Λοταρίας.

Η PLI είχε τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τη μετάβαση στο νέο σύστημα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2015, σύμφωνα με τη νέα άδεια. Ωστόσο, το φιλόδοξο σχέδιο μετάβασης ξεκίνησε τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Η Intralot και η Camelot Global παρείχαν την απαραίτητη υποστήριξη ώστε η PLI να ολοκληρώσει το πρόγραμμα μετάβασης με επιτυχία και αρκετούς μήνες νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν.

Η μετάβαση στο σύστημα της Intralot ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής, 30 Νοεμβρίου, όταν όλα τα σημεία πώλησης της Λοταρίας συνδέθηκαν στο κεντρικό σύστημα. Η Intralot εγκατέστησε  τα τελευταίας γενιάς τερματικά της, Photon, τα οποία θα συντελέσουν στην αύξηση των πωλήσεων μέσα από το εκτενές δίκτυο πωλήσεων της Λοταρίας.

Το νέο website της Λοταρίας, στο οποίο οι παίκτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση και από τα κινητά τους τηλέφωνα και tablets, τέθηκε επίσης σε λειτουργία και είναι διαθέσιμο στο www.lottery.ie.

«Η Premier Lotteries Ireland είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την επιτυχή ολοκλήρωση της μετάβασης. Ξεκινήσαμε τη λειτουργία της λοταρίας με επιτυχία και ευελπιστούμε να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο την Κρατική Λοταρία και τα παιχνίδια της. Η ανάληψη της άδειας από την PLI αποτελεί το επόμενο βήμα στην καταπληκτική πορεία της Λοταρίας μέχρι σήμερα. Η PLI δεσμεύεται να αναπτύξει υπεύθυνα την Κρατική Λοταρία μέσα στα επόμενα 20 χρόνια και να διασφαλίσει τη συνεχή στήριξη των κοινωφελών δράσεων σε όλη την Ιρλανδία», σχολίασε ο Dermot Griffin, διευθύνων σύμβουλος της Premier Lotteries Ireland.

Ο Αντώνης Κεραστάρης, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Intralot ανέφερε από την πλευρά του: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ήπια μετάβαση της Κρατικής Λοταρίας στο σύστημά μας. Η συνεργασία μας με την PLI και την Camelot Global είναι υποδειγματική και μαζί θέσαμε στέρεες βάσεις για την μακροπρόθεσμη συνεργασία μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα Λοταρία θα παρέχει στους παίκτες νέες εμπειρίες υπεύθυνου παιχνιδιού, αυξάνοντας παράλληλα τα έσοδα για τους κοινωφελείς σκοπούς».

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Επιχειρήσεις

close menu