Θα χρησιμοποιήσει τα έσοδα, ως μέρος της μόνιμης κεφαλαιακής της διάρθρωσης, για να χρηματοδοτήσει μερικώς την Εξαγορά και να αποπληρώσει ορισμένα υφιστάμενα χρέη
Νέα μακροπρόθεσμη χρηματοδότηση ύψους 660 εκατ. ευρώ για την εξαγορά της Bally’s International Interactive, εξασφάλισε η Intralot.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα έσοδα από τη νέα χρηματοδότηση, ως μέρος της μόνιμης κεφαλαιακής της διάρθρωσης, για να χρηματοδοτήσει μερικώς την Εξαγορά και να αποπληρώσει ορισμένα υφιστάμενα χρέη.
Η ανακοίνωση:
Η ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. (ATSE: INLOT), σε συνέχεια της ανακοίνωσης της 21ης Ιουλίου 2025 σχετικά με την υπογραφή της οριστικής συμφωνίας συναλλαγής με την Bally’s Corporation (NYSE: BALY) για την εξαγορά του τομέα International Interactive της Bally’s (η «Εξαγορά»), ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι υπέγραψε, μέσω εμμέσως καθ’ ολοκληρίαν θυγατρικής, σύμβαση εξασφαλισμένου δανείου υψηλής προτεραιότητας εξαετούς διάρκειας και ύψους 400 εκατομμυρίων λιρών Μεγάλης Βρετανίας (ισοδύναμο με €460 εκατ.) με θεσμικούς δανειστές και έχει εξασφαλίσει από κοινοπραξία ελληνικών τραπεζών δεσμεύσεις χρηματοδότησης ύψους €200 εκατ. αναφορικά με τοκοχρεολυτικό δάνειο τετραετούς διάρκειας (συλλογικά, η «Νέα Χρηματοδότηση»).
Η Intralot σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα έσοδα από τη Νέα Χρηματοδότηση, ως μέρος της μόνιμης κεφαλαιακής της διάρθρωσης, για να χρηματοδοτήσει μερικώς την Εξαγορά και να αποπληρώσει ορισμένα υφιστάμενα χρέη (η «Αναχρηματοδότηση»). Το κλείσιμο της Νέας Χρηματοδότησης υπόκειται σε ορισμένες προϋποθέσεις που σχετίζονται με την Εξαγορά και Αναχρηματοδότηση. Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2025, η Intralot έχει λάβει τη συγκατάθεση των ομολογιούχων δανειστών του κοινού ομολογιακού δανείου ύψους €130 εκατομμυρίων (το «ΚΟΔ»), με αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, το ΚΟΔ να παραμείνει σε ισχύ μετά την ολοκλήρωση της Εξαγοράς.
Η Intralot συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις συνθήκες της αγοράς και επιβεβαιώνει την πρόθεσή της να αποκτήσει πρόσβαση στις αγορές χρέους για την πλήρη αντικατάσταση των δεσμεύσεων χρηματοδότησης που είχε αρχικά αναλάβει από ορισμένες διεθνείς τράπεζες σε σχέση με την
Εξαγορά και την Αναχρηματοδότηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΚΤΕΛ: Πανελλαδική 24ωρη απεργία την Τρίτη 3 Νοεμβρίου – «Παγωμένοι» οι μισθοί εδώ και 17 χρόνια
- Νέα κυβερνοεπίθεση στα ψυγεία σούπερ μάρκετ σε όλη την Ευρώπη – Στους 50°C οι καταψύκτες, τεράστιες απώλειες τροφίμων
- Στους δρόμους οι αρτοποιοί στις 4 Νοεμβρίου – Κινητοποίηση για την επιβίωση των φούρνων της γειτονιάς
- Y/KNOT: Νέα ναύλωση του δεξαμενόπλοιου AMETHYST με ημερήσια έσοδα 175.000 δολαρίων
- Φλωρίδης: Υπεκφυγές για τις καταγγελίες του αδελφού του περί διαφθοράς στη Δικαιοσύνη
- Deloitte: Επεκτείνει το πρόγραμμα στήριξης νεοφυών επιχειρήσεων σε Ιωάννινα και Ηράκλειο
- Marvell: Εξαγορά-μαμούθ της Lumentum με αποτίμηση 115 δισ. δολαρίων με φόντο την έκρηξη της AI
- Αναρτήθηκαν στο myCAR τα τέλη κυκλοφορίας για το 2027
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








