Επιχειρήσεις

Καλλιμάνης: Ανανέωσε τη συνεργασία του με τα σούπερ μάρκετ ΑΒ

Η νέα συμφωνία αφορά στην διάθεση τόσο της σειράς κατεψυγμένων αλιευμάτων, όσο και στην τοποθέτηση της νέας σειράς τόνου στα ράφια

Την επέκταση της συνεργασίας της με την αλυσίδα σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, ανακοίνωση η εταιρεία κατεψυγμένων, Καλλιμάνης. Η νέα συμφωνία αφορά στην διάθεση τόσο της σειράς κατεψυγμένων αλιευμάτων, όσο και στην τοποθέτηση της νέας σειράς τόνου στα ράφια της αλυσίδας.

Από αυτή την εβδομάδα, οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν τα κατεψυγμένα ψάρια και θαλασσινά ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ σε περισσότερα από 170 καταστήματα της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος, σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της σειράς ημιέτοιμων γευμάτων «Πιάτα Ημέρας ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ».

Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τη νέα σειρά προϊόντων τόνου ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, σε περισσότερα από 250 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η σειρά του κονσερβοποιημένου τόνου, αποτελείται από 9 ξεχωριστούς κωδικούς, που περιλαμβάνουν τόνο σε easy-open κονσέρβα με ελαιόλαδο και με νερό, συσκευασίες pouches για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και τονοσαλάτες σε 2 γεύσεις.

Ο τόνος ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ προέρχεται 100% από ελεύθερη αλιεία και όλοι οι κωδικοί του σε ελαιόλαδο, νερό καθώς και οι τονοσαλάτες περιέχουν κιτρινόπτερο τόνο, μία από τις πλέον premium ποικιλίες τόνου, που φημίζεται για την ανώτερη ποιότητα, την ιδιαίτερη γεύση και το χαρακτηριστικά πιο ανοιχτό χρώμα του.

Ο τόνος έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, Ω3 λιπαρά αλλά και άλλα πολλά θρεπτικά συστατικά που διατηρούνται πλήρως, καθώς  καταψύχεται αμέσως μετά την αλίευσή του επί του πλοίου, εξασφαλίζοντας έτσι τόσο τη θρεπτική του αξία, αλλά και τη φρεσκάδα του.

Ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της σειράς του τόνου σε λάδι, είναι η προσθήκη του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το brand ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ σε όλους τους κωδικούς κονσέρβας και pouches. Παράλληλα οι τονοσαλάτες περιλαμβάνουν ειδικό πιρουνάκι στη συσκευασία, ώστε η απόλαυσή τους να είναι ακόμα πιο εύκολη κάθε στιγμή της ημέρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα της κατηγορίας τόνου έχουν πιστοποιήσεις Dolphin Safe και Friends of the Sea.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu