Συνεχίζοντας την περιοδεία του στα νησιά
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία σε διάφορα νησιά, τα περισσότερα ακριτικά, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό για την περιοδεία του αλλά στάζει χολή για όσους λένε ότι κάνει κρουαζιέρα. Στο κείμενο εξηγεί τα προβλήματα που υπάρχουν στα νησιά, αλλά κάνει και διάφορα λογικά άλματα, κάνοντας αναφορά σε ελικόπτερα, σε Λιγνάδη και γενικά σε ότι του κατέβει στην φορτουνιασμένη θάλασσα.
Το κείμενο που έγραψε είναι το εξής:
Εδώ και μία εβδομάδα, με 10 συνεργάτες σε ένα μικρό νοικιασμένο σκάφος, με 7 μποφόρ, βάλαμε το στοίχημα να φτάσουμε σε κάθε νησιώτη.
Εκεί που δε θα πάει ποτέ κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός, γιατί δεν έχει μεγάλα πλοία της γραμμής, ούτε αεροδρόμια, ούτε πεντάστερα.
Τι έχει εδώ; Ελλείψεις. Κέντρα υγείας υπό διάλυση. Νοσοκομεία άδεια από γιατρούς και εξοπλισμό. Απομονωμένους και ξεχασμένους πολίτες που νιώθουν β’ κατηγορίας.
Σε αυτούς είμαι δίπλα, και συνεχίζουμε σήμερα με Φούρνους, Αγαθονήσι, Σάμο, Χίο.
Όλα αυτά η προπαγάνδα που διοχετεύεται κατευθείαν από το Μαξίμου στα ΜΜΕ του τα ονομάζει «κρουαζιέρα» και «διακοπές στο Αιγαίο». Μέχρι εκεί ξέρουν. Μέχρι εκεί μπορούν.
Αν δώσει καμία παράσταση ο Λιγνάδης στην άγονη γραμμή, μπορεί να έρθει και ο Πρωθυπουργός με στρατιωτικό ελικόπτερο.
Εγώ θα είμαι εδώ. Με υπόσχεση στους νησιώτες συμπολίτες μας ότι δεν θα τους ξεχάσω πότε. Ότι θα επιστρέφω τακτικά.
Εδώ και μία εβδομάδα, με 10 συνεργάτες σε ένα μικρό νοικιασμένο σκάφος, με 7 μποφόρ, βάλαμε το στοίχημα να φτάσουμε σε κάθε νησιώτη.
Εκεί που δε θα πάει ποτέ κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός, γιατί δεν έχει μεγάλα πλοία της γραμμής, ούτε αεροδρόμια, ούτε πεντάστερα.
Τι έχει εδώ;… pic.twitter.com/lfWcMf4nGs
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) April 26, 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΣΤΑΤ: Πάνω από 88.000 νέες επιχειρήσεις το 2024 – Eξι στις δέκα επιχειρήσεις χωρίς μισθωτούς
- Επίσημο: Η Λαγκάρντ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί στις 7 Φεβρουαρίου από την προεδρία της ΕΚΤ
- ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ - E.IN.S. Α.Ε. - E.IN.S. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΕΚΤ: Σενάρια αποχώρησης της Λαγκάρντ τον ερχόμενο Φεβρουάριο
- Τράπεζα Πειραιώς: Πτώση 7,6% στις τιμές των αγροτικών προϊόντων τον Οκτώβριο
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Πάνω οι τράπεζες, πιέσεις σε άλλες μετοχές
- Αποκαλύψεις Ρωσίας για δολιοφθορά και κυρώσεις στο πυρηνικό έργο της Αιγύπτου
- Εκτόξευση κερδών για τη Shell στα 10,81 δισ. δολάρια το γ’ τρίμηνο του 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








