Επιχειρήσεις

Khorakiwala (SwitzGroup): Επενδύσεις σε βιολογικά προϊόντα, logistics και σοκολάτα

O Taizoon Khorakiwala, ε[ικεφαλής του Switz Group

«Δεν θα μπορούσα να περιμένω καλύτερα αποτελέσματα από την επένδυση μας στην Ελλάδα»

Ελκυστικός επενδυτικός προορισμός για Ινδούς επιχειρηματίες αποτελεί η Ελλάδα, με αρκετούς εξ΄ αυτών να έρχονται στην χώρα μας με μακροπρόθεσμα πλάνα. Παράδειγμα αποτελεί η SwitzGroup, μία οικογενειακή επιχείρηση, που ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει, όπως τόνισε ο Taizoon Khorakiwala, Μanaging director SwitzGroup, Greece.

«Είμαστε μια ταπεινή εταιρεία, πηγαίνουμε βήμα – βήμα, σε συνεργασία με Έλληνες εταίρους. Έχουμε έρθει για να επενδύσουμε μακροπρόθεσμα» τόνισε ο κ. Khorakiwala, μιλώντας στο το 9o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

O Taizoon Khorakiwalaυ πογράμμισε ότι πέρυσι η SwitzGroup αγόρασε μία ελληνική οικογενειακή εταιρεία στην Θεσσαλονίκη, με στόχο να τη βοηθήσει να αναπτυχθεί περισσότερο και να εξάγει περαιτέρω. Όσον αφορά στα επόμενα βήματα, ο κ. Khorakiwala είπε ότι προγραμματίζονται επενδύσεις στα βιολογικά προϊόντα και στα logistics, αλλά και η περαιτέρω διείσδυση στην αγορά της σοκολάτας μέσα από το νέο εργοστάσιο σοκολάτας της εταιρείας.

«Δεν θα μπορούσα να περιμένω καλύτερα αποτελέσματα από την επένδυση μας στην Ελλάδα» υπογράμμισε ο κ. Khorakiwala, συμβουλεύοντας τους συμπατριώτες του να επενδύσουν μακροπρόθεσμα στη χώρα μας, βρίσκοντας τον κατάλληλο συνεργάτη. Προσέθεσε ότι το φιλότιμο το έχουν και οι Ινδοί, με τις δύο χώρες να διαθέτουν μακρόχρονη ιστορία και πολιτισμού με πολλές ομοιότητες. Χαρακτήρισε δε την Ελλάδα ως πύλη για την Ευρώπη, την Τουρκία και ολόκληρη τη Μεσόγειο.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu