Πολιτική

Κύκλοι ΠΑΣΟΚ προς Κωνσταντινόπουλο: Δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί η παράταξη στην εσωστρέφεια

Απάντηση στην επιστολή του βουλευτή, αλλά και άλλων στελεχών, που ζητάνε νέες εκλογές για την ηγεσία

«Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από κινήσεις εξωστρέφειας, κάτι που δεν υπηρετούν επισπεύδουσες και συντονισμένες δημόσιες παρεμβάσεις από εκείνους, που δήθεν ομνύουν στις θεσμικές λειτουργίες των οργάνων». Με αυτή την αιχμή κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη απάντησαν στη κριτική βουλευτών και την επιστολή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου που ζητάει σύγκλιση των οργάνων του κόμματος και νέες εκλογές για την ηγεσία εντός του 2024.

Οι ίδιοι κύκλοι τονίζουν ότι «δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί η παράταξη στην εσωστρέφεια και ό,τι χτίστηκε με κόπους και θυσίες τα τελευταία χρόνια, να χαθεί σε λίγες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κωνσταντινόπουλος αμφισβητεί τον Ανδρουλάκη: Να γίνουν εκλογές αρχηγού από τη βάση του ΠΑΣΟΚ

Ο βουλευτής έστειλε επιστολή θέτοντας θέμα ηγεσίας - Στήριξη από Γερουλάνο, είναι καλοδεχούμενη - Σιωπή από Χαρ. Τρικούπη

Επισημαίνουν ότι ο σεβασμός στις καταστατικές λειτουργίες και πρόνοιες είναι ο εγγυητής της ενότητας και πώς το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών θα ακολουθηθεί κατά γράμμα σύμφωνα με το καταστατικό.

«Το ζήτημα τώρα είναι η δίκαιη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος για να βγουν γόνιμα συμπεράσματα και να οικοδομηθεί η στρατηγική του κόμματος και οι κινήσεις για την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης», τονίζουν από τη Χαριλάου Τρικούπη.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu