Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Lavipharm, το Διοικητικό Συμβούλιο, κατόπιν της αποφάσεώς του που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του στις 8 Αυγούστου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, καλεί τους Μετόχους της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 30η Αυγούστου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 2:00μμ, στην έδρα της Εταιρείας, στο Δήμο Παιανίας Αττικής, οδός Αγίας Μαρίνας αρ. 12.
_x000D_
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, απαρτίας για τη συζήτηση και λήψη απόφασης σε οποιοδήποτε θέμα της ημερήσιας διάταξης κατά την ημερομηνία της 30ης Αυγούστου 2022, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 12η Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 2:00μμ, στον ίδιο τόπο για να αποφασίσει επί των κατωτέρω θεμάτων. Σημειώνεται ότι για την Επαναληπτική Γενική Συνέλευση δεν θα δημοσιευτεί νέα πρόσκληση σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 130 του ν. 4548/2018.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Θέμα 2ο: Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στα 60 δολάρια το βαρέλι το πετρέλαιο έως το τέλος του έτους προβλέπει η Citi
- Δείπνο με πολλά μηνύματα στο Μαξίμου: Η παρουσία του Paul Manafort άναψε τη συζήτηση
- Oμιλος ΔΕΗ: Διεθνής περιβαλλοντική αναγνώριση με σημαντικές αναβαθμίσεις από τον οργανισμό CDP
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Όμιλος ΔΕΗ: Βελτιωμένες επιδόσεις στην αξιολόγηση του CDP για κλίμα, ύδατα και εφοδιαστική αλυσίδα
- Σε τροχιά ιστορικών υψηλών τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια μετά τα νέα στοιχεία από τις ΗΠΑ
- Viva: Ενισχύει τη συνεργασία με τη Mari, μία από τις πιο γνωστές εταιρείες διοργάνωσης events παγκοσμίως
- ΕΡΓΑΝΗ: Άνοδος στην αγορά εργασίας το Μάιο και ρεκόρ πενταμήνου με σερβιτόρους, τραπεζοκόμους και μπάρμαν
- Αvax: Eπενδύσεις real estate σε νησιά των Κυκλάδων, έργα για Παπαστράτο και Σκλαβενίτη
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








