Οι έφοδοι των αστυνομικών γίνονται σε σπίτια σπίτια υπόπτων στου Ζωγράφου, τον Πειραιά, το κέντρο και άλλες περιοχές της Αττικής
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό ατόμων που φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.
Οι έφοδοι των αστυνομικών γίνονται σε σπίτια σπίτια υπόπτων στου Ζωγράφου, τον Πειραιά, το κέντρο και άλλες περιοχές της Αττικής.
Τα εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν μετά την ανάλυση των στοιχείων που προέκυψαν κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών και τα οποία αξιολόγησε ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λυγγερίδης έφυγε από τη ζωή στις 27 Δεκεμβρίου, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε για 20 ημέρες, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του.
Ο 31χρονος είχε χτυπηθεί στο πόδι από ναυτική φωτοβολίδα, στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλειστό του Ρέντη, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι «αιωνίων», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, για το League Cup.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- 912 σχόλια στο νομοσχέδιο του υπ. Οικονομικών: Ποιες διατάξεις θίγουν και τι προτείνεται
- ΒΙΑΝΕΞ: Νέα επένδυση 5 εκατ. ευρώ σε ερευνητική μονάδα στην Πάτρα
- MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ιστορικός βαθμός για το Πράσινο Ακρωτήρι, «λευκή» πρεμιέρα για την Ισπανία
- Ακατάσχετη η ενίσχυση για ακουστικά βαρηκοΐας μαθητών
- Ευρωπαϊκές αγορές: Σε ιστορικό υψηλό ο Stoxx 600 μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Ένας νεκρός από την πρώτη, μετά την εκεχειρία ΗΠΑ – Ιράν, ισραηλινή επιδρομή στον Λίβανο
- Reuters: Τραμπ και Γαλιμπάφ υπέγραψαν το μνημόνιο για τον τερματισμό του πολέμου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








