Επιχειρήσεις

MEVACO: Στις 29 Απριλίου τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2023

Δείτε την ανακοίνωση της εταιρείας

Τη Δευτέρα, 29 Απριλίου, θα δημοσιοποιηθούν τα Οικονομικά αποτελέσματα της χρήσης του 2023, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία MEVACO.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στο πλαίσιο της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 και 4.1.3.15.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει σήμερα (εφεξής «Κανονισμός»), η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «MEVACO Α.Ε.» (εφεξής «Εταιρεία»), ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2024:

– Ημερομηνία Ανακοίνωσης Οικονομικών Αποτελεσμάτων Χρήσεως 2023: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024.
Η Ετήσια Οικονομική Έκθεση της χρήσεως 2023 θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.mevaco.gr/Ενημέρωση Επενδυτών/Οικονομικές Καταστάσεις) και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.athexgroup.gr), μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

– Ημερομηνία Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων: Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024.

– Ημερομηνία Αποκοπής Δικαιώματος Μερίσματος Χρήσεως 2023 : Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024.

– Ημερομηνία Προσδιορισμού Δικαιούχων Μερίσματος Χρήσεως 2023 (record date): Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2024.

– Ημερομηνία Έναρξης Καταβολής Μερίσματος Χρήσεως 2023 : Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024.

Οι ανωτέρω αναφερόμενες ημερομηνίες αναφορικά με τη διανομή και την καταβολή του μερίσματος τελούν υπό την αυτονόητη έγκριση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων. Ειδικότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα ανωτέρω θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωση της Εταιρείας.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες ή/και το περιεχόμενο του παρόντος Ημερολογίου, εφόσον ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό”.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu