Το φωτοβολταϊκό πάρκο υλοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, συνολικής εκτιμώμενης συμβατικής αξίας 9,46 εκατ. ευρώ
Η MEVACO A.E. ανακοίνωσε σήμερα ότι συνήψε σύμβαση για την κατασκευή-παραγωγή και προμήθεια μεταλλικών βάσεων για Φωτοβολταϊκό Πάρκο που υλοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας Θεσσαλίας, συνολικής εκτιμώμενης συμβατικής αξίας 9,46 εκατ. ευρώ περίπου.
Με βάση το συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα και το πλάνο ανάπτυξης και εγκατάστασης του Φ/Β πάρκου, η παραγωγή και η παράδοση των ως άνω σταθερών μεταλλικών βάσεων στήριξης, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της τρέχουσας χρήσης 2025, αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:
Με την υπογραφή της νέας σύμβασης, η MEVACO παραμένει leader στην Ελληνική αγορά των φωτοβολταϊκών και όχι μόνο, έχοντας εκτελέσει έργα συνολικής ισχύος περίπου 4,5 GWp (Gigawatt), τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες πάνω από 1 εκ. νοικοκυριών.
Επίσης η κατάρτιση της ως άνω νέας σύμβασης επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την πολυσχιδή παραγωγική ικανότητα και ευελιξία του επιχειρηματικού μοντέλου της Εταιρείας, την αποδεδειγμένη μακρά εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει και αποδεικνύει, με τον πλέον εμφατικό τρόπο την διαχρονική αξιοπιστία αυτής στην επιτυχή, αποτελεσματική και ταχύτατη εκτέλεση σημαντικών έργων στον τομέα των Φ/Β Πάρκων, τα οποία διακρίνονται για τις αυστηρές προδιαγραφές, τις υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις και τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας η Αστυπάλαια – Παράταση για Πάτμο
- Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός των εκτροπών
- Έκρηξη σε νοτιοκορεατικό πλοίο στα Στενά του Ορμούζ εντείνει την κρίση στον Περσικό Κόλπο
- Γαλλία: Πρόστιμα σε Novo Nordisk και Eli Lilly για τις διαφημίσεις των φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Αθήνα – Θεσσαλονίνη – Εύζωνοι 5 Μαΐου έως και 27 Ιουνίου
- Ευρωπαϊκές αγορές: Απώλειες καθώς ο Τραμπ απειλεί με νέους δασμούς στα αυτοκίνητα
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
- Λειψία: Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος – Νεκροί και τραυματίες
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








