Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,04% στις 20.641 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να αναμένουν την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, να αξιολογούν τις χθεσινές δηλώσεις του για Γροιλανδία, Παναμά και Καναδά και να δουν πως θα κινηθεί με τους δασμούς που έχει εξαγγείλει ότι θα επιβάλει.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,04% στις 20.641 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE100 κινείται σταθεροποιητικά γύρω από τις 8.199 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC διολισθαίνει 0,07% στις 7.483 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει κέρδη 0,27% στις 34.975 μονάδες και στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται 0,29% χαμηλότερα στις 11.846 μονάδες.
Η κίνηση αυτή έρχεται μετά την απότομη πτώση των μετοχών των μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών και τους νέους φόβους σχετικά με την πορεία των μειώσεων των επιτοκίων που προκάλεσαν πωλήσεις στη Wall Street την Τρίτη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Metlen: Νέα βουτιά σε Αθήνα σταθεροποίηση σε Λονδίνο μετά τη «Black Friday»
- Κέρδη για την Ευρώπη, ράλι για Μιλάνο
- Οδηγός Eurostat για πληθωρισμό: Στατιστικά για αρχάριους (και υπουργούς)
- «Γαλάζια» κοσμοσυρροή στην πίτα του Κωστή στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ (VIDEO)
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ζητά περισσότερη διαφάνεια και λογοδοσία από Λαγκάρντ
- Οι 44 της νέας Επιτροπή Διεύρυνσης και Συμπαράταξης του ΠΑΣΟΚ
- ALPHA TRUST - ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Σοβαρά προβλήματα η Novo Nordisk με την καμπάνια του χαπιού αδυνατίσματος στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







