Τελευταία στάση στη Λεωφόρο πριν το ύστατο χαίρε – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του
Το τελευταίο αντίο σήμερα για τον «Στρατηγό» του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο με την πραγματοποίηση της εξόδιου ακολουθίας που θα σφραγίσει το πέρασμα στην αιωνιότητα ενός ανθρώπου που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Μίμης Δομάζος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών, στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου και είχε διακομισθεί, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε την Τετάρτη (22/01).
Σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου Δευτέρα (27/01), θα γίνει η κηδεία του στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών στις 15:00, ενώ η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, από το πρωί στις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ.
Προτού φτάσει η σωρός στο παρεκκλήσι, θα γίνει μία στάση έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου. Εκείνη την ώρα τα μεγάφωνα του «Απόστολος Νικολαΐδης» θα παίξουν τον ύμνο του Παναθηναϊκού ενώ στο μάτριξ θα βρίσκεται η εικόνα του «Στρατηγού».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- REVOIL: Κατάρτιση SPA για την εξαγορά της Μαλτέζος
- Δυστύχημα Τεμπών: Στην πρόεδρο εφετών και στους διαδίκους η εισαγγελική πρόταση 996 σελίδων
- ΟΣΕ: Aποκαταστάθηκε η ζημιά στο τηλεδιοικούμενο τμήμα ΣΣ Θήβας – ΣΣ Δαύλειας
- Eurobasket: Πόσα χρήματα παίρνει η Εθνική Ελλάδας για το χάλκινο μετάλλιο
- Η οικονομία της Κίνας επιβράδυνε τον Αύγουστο
- Puig: Αύξηση 7,6% στα έσοδα της ιδιοκτήτριας εταιρείας της Apivita στο πρώτο εξάμηνο του 2025
- Τουρκία: Βγάζει στο Αιγαίο το ωκεανογραφικό “Πίρι Ρέις”
- Aντίστροφη μέτρηση για το πρώτο κρουαζιερόπλοιο με υδρογόνο παγκοσμίως
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις