Πολιτική

Μητσοτάκης στο TikTok: Μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα οι αιτήσεις για να ψηφίσετε με επιστολική ψήφο

Ο πρωθυπουργός έκανε κάλεσμα με βίντεο στο TikTok στους ψηφοφόρους για τις ευρωεκλογές

Κάλεσμα στους Έλληνες πολίτες να κάνουν αίτηση στην πλατφόρμα για να ψηφίσουν επιστολικά απ’ όπου θέλουν, απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, υπενθυμίζοντας, με βίντεο στο TikTok ότι η προθεσμία λήγει τη Μεγάλη Δευτέρα.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η επιστολική ψήφος δεν αφορά μόνον τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό. “Η αλήθεια όμως είναι ότι αφορά κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα πολίτη, ο οποίος θέλει να ψηφίσει χωρίς να απαιτείται η φυσική του παρουσία στο εκλογικό κέντρο, εξοικονομώντας και χρόνο αλλά και χρήματα”, ανέφερε.

“Ειδικότερα, η επιστολική ψήφος αφορά τους ηλικιωμένους, τους συμπολίτες μας με αναπηρία, τα νέα παιδιά που δουλεύουν σεζόν, τους φοιτητές, τους μαθητές, που μπορεί να προετοιμάζονται για τις πανελλήνιες. Αφορά ακόμη κι αυτούς που απλώς θέλουν να πάνε για μπάνιο στις 9 Ιουνίου.

“Κάθε φορά που συμμετέχετε στην εκλογική διαδικασία όποιο κόμμα κι αν στηρίζετε, στηρίζετε τελικά την ίδια τη Δημοκρατία. Η αποχή δεν είναι απάντηση. Τώρα έχετε έναν παραπάνω λόγο κι έναν πιο εύκολο τρόπο να συμμετέχετε στις εκλογές”, τόνισε.

@kyriakosmitsotakis_

Για ΠΡΩΤΗ φορά Επιστολική Ψήφος στη χώρα μας. Μπείτε στο epistoliki.ypes.gov.gr μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα, για να ψηφίσετε από όπου θέλετε.

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πολιτική

close menu