Επιχειρήσεις

MLS Πληροφορική: Βελτίωση μεγεθών στο 9μηνο

Βελτίωση παρουσίασαν τα οικονομικά μεγέθη της MLS Πληροφορική στο εννεάμηνο του 2014. Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 34% στα 8,17 εκατ. ευρώ, ενώ τα κέρδη μετά φόρων ανήλθαν σε 1,63 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 21% έναντι των αποτελεσμάτων 9μήνου του 2013.

Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε 3,87 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 7%. Η καθαρή θέση της εταιρείας στις 30-09-2014 εμφανίζεται ενισχυμένη, καθώς διαμορφώθηκε σε 21,2 εκατ. ευρώ από 19,1 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

«Συνεχίζουμε δυναμικά, με προσήλωση στο επιχειρηματικό μας πλάνο, σοβαρότητα και αξιοπιστία. Τα MLS tablets και κινητά έχουν κατακτήσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες μας. Προχωράμε με σταθερά βήματα στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά επικεντρωμένοι στο στόχο μας: Να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων πιο εύκολη – Making Life Simple (MLS)», σχολίασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MLS, Γιάννης Καματάκης.

close menu