Επιχειρήσεις

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Απορροφούνται εργαζόμενοι σε Πολεμικό Ναυτικό, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ

Αυτό προκύπτει από ενημέρωση που έκανε το σωματείο εργαζομένων Ναυπηγείων Σκαραμαγκά «Η Τρίαινα», προς τα μέλη του

Σε διαδικασία απορρόφησης βρίσκονται εργαζόμενοι από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά , από το Πολεμικό Ναυτικό, την ΣΤΑΣΥ και τον ΟΣΥ. Αυτό προκύπτει από ενημέρωση που έκανε το σωματείο εργαζομένων Ναυπηγείων Σκαραμαγκά «Η Τρίαινα», προς τα μέλη του και ενόψει της ετήσιας συνέλευσής του στις 16 Απριλίου.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι: «Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία από την ΔΥΠΑ έχουν σταλεί στον πρώτο φορέα που είναι το πολεμικό ναυτικό οι καταστάσεις με το προσωπικό που είναι προς διάθεση για εργασία. Το πολεμικό ναυτικό θα επικοινωνήσει με τους εργαζόμενους για να προχωρήσουν σε συνέντευξη όπως ορίζεται από την ΚΥΑ . Την ιδία διαδικασία αφού επιλέξει το πολεμικό ναυτικό τους 130 θα ακολουθήσει πρώτα η ΣΤΑΣΥ και έπειτα ο ΟΣΥ.

Όσον αφορά την καταβολή τους επιδόματος αυτό θα γίνει την Παρασκευή ή το αργότερο την Δευτέρα. Για τους εργαζομένους που έχουν κάνει ανάκληση και υπεύθυνη δήλωση για την επιστροφή του επιδόματος ανεργίας και επειδή τους έχει σταλεί ειδοποίηση να κάνουν ένσταση, θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με την οδηγία που έχουμε από τον υποδιοικητή, αυτήν δεν επιβάλετε, διότι η ΔΥΠΑ το γνωρίζει και η απόφαση θα ακολουθήσει το σύνολο των εργαζομένων που έχουν αιτηθεί ανάκληση του ποσού. Επισημαίνουμε για άλλη μια φορά ότι για όλους εσάς που ανήκετε στην κατηγορία αυτή μπορεί να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στην καταβολή του επιδόματος».

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu